• 15.

    מסעדה טובה - תלוי מי אתה

    לא שווה תמאמץ, 25/04/09 17:20

    בעקרון זה מקום של הברנג'ה ומי שלא שייך אליה זוכה ליחס גרוע ואף למטה מזה - התעלמות מוחלטת. גם על האוכל אפשר להתווכח, אבל בשביל מה

  • 14.

    לשגיא כהן, כתבה יפה ומרגשת

    רוני, 25/04/09 08:54

    אבל לא ברור למה לא עשית מאמץ קטן(יחסית למאמץ של אסנת הופמן)לברר את שמה

  • 13.

    זה אחלה מקום אבל...

    מירי, 25/04/09 01:33

    אין ספק שזה מקום עם אווירה מיוחדת שאין שני לו וגם האוכל מאוד טעים, אני מתה על המקום הזה, אבל כשמפוצץ שם קשה לקבל שירות טוב ולא פעם מנה שהוגשה ביום אחד בגודל מסוים, מוגשת ביום אחר בכמות פחותה, כלומר אין תמיד עקביות. גם היחס למי שיושב שם משתנה לפי מידת היכרותו עם בעלות ועובדי המקום... מה לעשות, ולא פעם שמעתי אנשים לא מרוצים לעומת כאלו שמהללים ומשבחים. ועדיין, הכי כיף ונעים וטעים שם לעומת האלטרנטיבות (לדעתי כמובן).

  • 12.

    דחיית סיפוקים

    האיינדהובנים, 25/04/09 00:06

    זה לא פייר לקרוא על האוכל של אוסנת הופמן בהולנד, בלי יכולת לסיפוק מיידי.....

  • 11.

    שירות אמיתי ולא מתחנף

    לקוחה, 24/04/09 23:56

    עדיף מאשר מלצרים מבויתים ומהונדסי חיוך

    • למה? מעדיף חיוך צבוע מעשן מלצריות בפרצוף (ל''ת)

      אריה, 25/04/09 11:49

  • 10.

    אוכל מעולה,מנות קטנות ויקרות יחסית לגודל,שירות רע (ל''ת)

    קרן, 24/04/09 11:22

  • 9.

    האוכל מעולה אבל הסיגריות שעישנו שם האפילו על הטעם

    אורחת, 24/04/09 09:36

    והריח של האוכל, חזרתי הביתה עם ריח של מאפרה. אני מקווה שלא מעשנים שם יותר, ואשמח לחזור לארוחה טעימה.
    בהצלחה

  • 8.

    אולי תברר מי השפית? האם זה לא תפקידך?

    קוראת, 23/04/09 23:59

    שם השפית היא אסנת הופמן ומגיע לה אזכור ופירגון, במיוחד על קציצות השרימפס המדהימות.

  • 7.

    איך דבר ברברי כמו אכילת בשר הפך למשהו תרבותי איך?? (ל''ת)

    צמחונית, 23/04/09 20:18

    • נודניקים זה רצח (ל''ת)

      ע, 25/04/09 11:49

  • 6.

    כתבה קנויה. המסעדה איומה. לברוח.

    אורן, 23/04/09 18:31

    אני הייתי בג'וז ולוז לפני כחצי שנה עם זוג ידידות, בחוויית המסעדה הגרועה ביותר שאי פעם חוויתי.

    נתחיל מן המחירים השערורייתיים (אם המחירים בכתבה הם נכונים, הרי שכנראה שהחברות קצת נרגעו עם תמחור מאז...), אשר האוכל, העיצוב או השירות אינם מצדיקים אותם, וכלה במנות הזעירות והקמצניות בצורה חולנית.

    שלושה אנשים השאירו שם 600 ש''ח לא כולל טיפ, ופשוט הלכו הביתה מורעבים. אחת מהן סיימה את הערב מקיאה את נשמתה באסלה הקרובה.

    נוסיף גם שמעשנים שם חופשי כאילו שאין חוק נגד זה.

    מסעדה מיזנטרופית. תברחו.

    • הקושי לפרגן במחוזותינו

      רפאל, 24/04/09 07:33

      מישהו אכל ונהנה מהאוכל של אסנת הופמן, וגם כתב על זה בעיתון כדי שעוד אנשים יהנו, אבל תמיד יש אנשים עם בעיות קשות שחוטפים את הג'ננה כשהם שומעים מילה טובה על מישהו או משהו, עצתי להם: טפלו בעצמכם!

  • 5.

    שירות על הפנים

    מישהו, 23/04/09 16:58

    לפני שבועיים התקשרנו בערב בכדי להזמין מקום ונאמר לנו שאין צורך.
    הגענו, היה מלא ואפילו לא טרחו לפנות אלינו למרות שהזכרנו את שיחת הטלפון.

    בקיצור, שירות דפוק.

    עברנו לפרידה קאלו והיה מופלא כרגיל.

    • מלצריות מעשנות לך בפרצוף (ל''ת)

      ואם אתה לא סלב אל תבוא, 23/04/09 18:42

  • 4.

    תענוג של מקום

    יעלה, 23/04/09 15:10

    אין ספק, מדובר במסעדה נפלאה! שילוב מושלם של אוכל טעים, אווירה נעימה ועיצוב מקסים. כל הכבוד לכן!

  • 3.

    תמיד יש ריח של דגים מהמסעדה הזו, לא מבין למה (ל''ת)

    נתי, 23/04/09 12:59

  • 2.

    האוכל המופלא

    מיכל, 23/04/09 12:54

    הגעתי בגלל המקום המקסים וחזרתי שוב ושוב בזכות האוכל המופלא של השפית אסנת הופמן

  • 1.

    אוכל של אשכנזים מה הם מבינים בכלל (ל''ת)

    א, 23/04/09 11:21