• 25.

    עד מתי

    עדמ, 23/05/09 17:33

    תשימו תמונות שלה בגיל 35?

  • 24.

    הכל חארטה.אודטה,..{לא חידשת לנו מאומה} (ל''ת)

    meairw , 26/04/09 13:14

  • 23.

    המתכון טרף לחלוטין.

    aer1 , 26/04/09 01:46

    חבל שאינך מתייחסת לכללי הכשרות את אותה התוצאה ופילו טובה יותר תקבלי אם הכבד יצלה על הגריל או אש גלויה כלשהי שתנקז ממנו את הדם ואח"כ להמשיך במתכון הנהדר שאת מציעה.
    חבל להטעות את הרבים שאינם יודעים.

  • 22.

    caved katsouts

    julie, 25/04/09 23:10

    odetta-matkon lo cacher!!!!!!!!!!

  • 21.

    סיינטולוגייה היא כת רעה שמנצלת אנשים תמימים

    nali, 25/04/09 15:18

    ןאןדטה היא סיינטולוגית בובה שנישלטת ע''י אנשים חכמים ממנה..... עצוב

  • 20.

    האיכות של אודטה חסרה על המסך- שובי הביתה ! (ל''ת)

    במקום שורדות בבית !, 25/04/09 14:28

    • איכות?????? (ל''ת)

      א, 25/04/09 14:42

      • בהשוואה לשורדות בבית - אודטה סופר איכותית ! (ל''ת)

        מה שנכון נכון, 25/04/09 14:55

  • 19.

    תזהרו מאודטה - היא מנסה לדחוף את הסיינטולוגיה בכל דרך!! (ל''ת)

    שרון, 25/04/09 10:48

  • 18.

    תזהרו מאודטה - היא מנסה לדחוף את הסיינטולוגיה בכל דרך!! (ל''ת)

    שרון, 25/04/09 10:47

  • 17.

    איכות בגדים

    גרה בסין, 25/04/09 10:02

    הבעיה באיכות הבגדים היא לא במקום הייצור, אלא בחברה שמזמינה את הייצור, אפשר להזמין חולצה שעולה שקל וחולצה שעולה 20 שקלים, איכות הבד והתפירה בהתאם.
    את כל ההאשמות לגבי איכות הבד תפנו למעצבים שגובים 200 שקל לחולצה שהם קנו בשקל וחצי מהיצרן בדרום סין.

  • 16.

    תודה אודטה אנחנו רק מבקשים שתבדקי לנו איך מתפטרים

    העיט, 25/04/09 08:54

    מרשת הזבאללו הקרויה סבארו
    תרמית במיטבה

  • 15.

    התופרים מכיכר המדינה

    קרן, 25/04/09 08:39

    אני ביצעתי תיקון של קיצור מכנסיים בג'ינס ולצערי לא נעשה כמו שצריך - לא סימטרי ומתקפל. מציעה לחפש כתובת אחרת לתיקונים

  • 14.

    אודטה,את ענקית!! הנאה צרופה כל שבוע (ל''ת)

    iris, 25/04/09 06:27

  • 13.

    איזה פ-ט-נ-ט! פשוט יא-ואראדיקה!

    ממש אחלה-בחלה!, 24/04/09 23:55

    במקום להשקיע מלא זמן בדת אמיתית, פשוט מצטרפים לכת שמאמינה בחייזרים!
    ובשבוע הבא, איך מגלים מהם תטאנים ומיהו זינו הקיסר הרשע מהחלל בו מאמינים הסיינטולוגים!
    בוקר טוב!

    • מעולה :-) (ל''ת)

      בוקר בוקר בוקר, 26/04/09 10:59

  • 12.

    ובשבוע הבא: איך תגלי שבעלך הוא שקרן פתולוגי! (ל''ת)

    רני, 24/04/09 23:35

  • 11.

    אחרי שכל העיתונים פרסמו לפני פסח

    אני, 24/04/09 23:15

    בתכונים של כבד קצוץ, היא נזכרה.

  • 10.

    אודטה כנראה לא טעמה בחייה את הכבד הקצוץ הפולני

    aviyamm , 24/04/09 22:30

    לא מעבד מזון ולא דיסקית מחוררת רק מכונת בשר וחוץ מזה הכבד צריך להיות מבושל!! ולא מטוגן. הטיגון נותן למירקם הסופי גוון כהה ומכוער וכמובן לא הומוגני ומשחתי כמו שהוא צריך להיות.

  • 9.

    אודטה מדהימה וחסרה בתקשורת

    אילן, 24/04/09 21:17

    טבעונית/צמחונית/ קרנבורית
    אוהבים אותך בכל מקרה

  • 8.

    לאודטה היקרה המתכונים שלך באמת נהדרים

    avyb , 24/04/09 21:04

    את הכבד הקצוץ הכינה לי עוד אימי כשהייתי ילד, ועלין השמנתי מאוד, גם היום אני מכין את הכבד הקצוץ באותה הצורה, וזה אכן מעדן ערב לחיך.
    למעוניינים אני יכול להציע להוסיף למתכון 2 חצילים גדולים, לקלף אותם, לפרוס לפרוסות בעובי של בערך חצי סנטימטר ולטגן עד להשחמה, לטחון ביחד עם הכבד הבצל והביצים.
    בתוספת לחצילים הכבד קצוץ יוצא פחות יבש וגם כן טעים מאוד. בתיאבון לך ושבת שלום.

  • 7.

    חבל.

    mm130, 24/04/09 20:30

    למה חזרת לאכול בשר?
    יש מצב לקבל טור שמספר על ההחלטה?

  • 6.

    בקשה גדולה מאודטה

    קוראת קבועה, 24/04/09 20:09

    אנא, בלי מתכוני בשר ונגזריו. אוהבים אותך אבל לא רוצים לקרוא מתכונים שעשויים מחלקי חיות. ולא חשוב כמה שזה טעים וכמה שזה שירה.
    יש משהו מטריד בהילולות הקולינאריות האלה.

    • לקראת הקבועה, לא רוצים וכו' זה בלשון רבים, האם את מייצגת קבוצת אנשים? (ל''ת)

      avyb , 24/04/09 20:58

      • לavyb-frodite

        קוראת קבועה, 24/04/09 21:08

        קודם אומרים ''לכבוד'' ולא ''לקראת'' - אז כבר פה אפשר להוכיח שאין לך את הכלים לתקן אף אחד.
        שנית, אפשר גם אפשר לדבר בשם רבים אם רואים שיש תגובות מלפני שלא מעוניינות במתכוני בשר.

        אז מה למדנו פה?
        א. שהמגיב/ה צריך/ה לשים לב לדקדוקי השפה.
        ב. שבאמת אפשר לכתוב בשפת רבים מבלי ''לייצג'' אותם.

        יום טוב.

        • התכוונתי לקוראת ולא לקראת, כמה שאת אדיבה, אני מתנצל ששכחתי את ה "ו"

          avyb , 24/04/09 22:16

          אם תמשיכי הלאה תראי שאני כיבדתי אותך, למרות שאת אינך יודעת מה זה לכבד אחרים הגשתי לך מתכון טעים וצמחוני.

        • מצטער לאכזב אותך, אולם באיזו שפה או באיזה מילון אפשר לקבל תגום למילה

          avyb , 24/04/09 22:58

          FRODITE

    • לקוראת הקבועה, ביקשת מתכון ללא חלקי חיות, הרי הוא לפנייך.

      avyb , 24/04/09 21:11

      השתמשי באותם הרכיבים שהציעה אודטה, אך במקום כבד עוף, השתשמשי בחצילים.
      2 חצילים גדולים מקולפים פירסי לפרוסות בעובי של בערך חצי ס"מ וטגני עד להשחמה, השאר אותו הדבר כמו במתכון של אודטה, לטחון את הכל, ןלאכול בתיאבון רב.
      אנ קורא למתכון הזה סלט חצילים בטעם כבד, וכן הטעם דומה מאוד לכבד, בתיאבון לך ושבת שלום.

      • תוספת קטנה לתכון הזה. ששכחתי לציין

        avyb , 24/04/09 22:10

        לאחר הטחינה, רצוי להניח את החצילים וכל השאר על מסננת עדינה על מנת שהשמן ירד, החצילים סופגים הרבה שמן בטיגון.

        • תודה על המתכון לחציל בטעם כבד ושאלה...

          יעל, 26/04/09 08:16

          האם התכוונת שיש לתת לחצילים לטפטף שמן לאחר הטיגון (ולא לאחר הטחינה?).
          האם גם במתכון זה יש להוסיף לחציל והבצל ביצים קשות? כמה? וכמה בצל?
          המון המון תודה.

          • אני מקווה שעדיין תראי את תגובתי

            avyb, 23/05/09 11:02

            לשאלותייר
            1. את כל התערובת (לאחר הטחינה) רצוי להניח על מסננת בכדי שהשמן יטפטף (תוכלי לראות כמה שמן יצא משם)
            2. את הכמויות אפשר להשאיר כמו במתכון המקורי.

  • 5.

    תגובה

    לימור.א, 24/04/09 20:01

    אודטה
    אוהבת אותך מאוד.
    תודה על הכל

    לימור.א

  • 4.

    אודטה כבר לא צמחונית,

    כבר לא צמחונית, 24/04/09 18:39

    דיברו עליה באיזה תוכנית והיא הפסיקה להיות צמחונית

  • 3.

    מה חזרת לאכול בשר?

    מיכל, 24/04/09 18:29

    אודטה,הפתעת אותי כל השנים הטפת בעד הצמחונות אז מה קרה?בטח לא מחסור ב B12 .

  • 2.

    בענין גליצ'ות, לא לדרוך גם על שטיח מגולגל

    ישראלית, 24/04/09 18:25

    השטיח היה מגולגל, אבל לא במהודק ואני לא שמתי לב לגלגול הרופף שלו, דרכתי עליו כדי לעבור לצידו השני ומכיון שבמקום בו דרכתי לא היה דבר מתחת, אלא חלל אויר, נפלתי נפילה אלגנטית.
    למזלי, לא נשבר שום דבר ולא נחבלתי, אבל למדתי לקח.

  • 1.

    אודטה, גם את???

    צמחוני, 24/04/09 17:55

    חשבתי שאת צמחונית. גועל נפש!

    • וראיתי עכשיו כתבה שלה מלפני כמה חודשים...

      טבעונית, 24/04/09 19:54

      על קבב טלה.
      באמת גועל נפש. במיוחד אחרי כל ה''נאומים'' שלה על אי המוסר באכילת בשר והיותה צמחונית.
      אני זוכרת שאמרה פעם שהיא לא אוכלת אף פעם משהו שיש לו עיניים ואמא. מסתבר שהיא אוכלת!

      • תודה על המתכון.

        מוקה, 24/04/09 21:43

        אני מבין לרגשותיהם של הקוראים הצימחונים, אבל בשם קהל הקרניבורים (הקטן ע''פי כמות התגובות), תודה על הפטנט.
        אני אנסה אותו בסופ''ש ואדווח שבוע הבא.

        לגבי הקוראים הנזעמים, גם אני נתקל במהלך הקריאה בנושאים שלא לרוחי, לפעמים הם גם חלק מכתבה מעניינת. אני פשוט מדלג על מה שלא מתאים להשקפותי, כל זאת בהבנה ש(לצערי) לא כולם חושבים כמוני, יש כאלה שגם אוהבים לקרוא על גיבורי תוכניות ריאלטי (רחמנא ליצלן), מה יאמרו אזובי הקיר?

        • סוף סוף מגיב אינטליגנטי, יש כאלה החושבים שכולם חייבים לחשוב כמוהם (ל''ת)

          avyb , 24/04/09 22:44

        • מוקה יקר

          קפה נמס, 25/04/09 05:59

          זה לא שאלה של נושא ש''לא לרוחי'' - זה פשוט חבל להרוג חיות ולאכלן, ואחר כך לצאת במחולות ....הנה אנחנו כל כך מתורבתים ויודעים להכין כבד קצוץ - שזה שירה.

      • אם רוב בני האדם בעולם אוכלים מן החי כנראה שכך ברא אותנו הטבע

        avyb , 24/04/09 22:47

        דרך אגב קבב טלה הוא מאכל מעולה.