• 12.

    הי שרי - מן הראוי כי תציעי ''על האש'' תרתיי משמע באתר .........

    אריק לימו בר תור אהרלה סדן, 26/04/09 15:45

    ''חץ שחור'' - אתר מורשת הצנחנים לוחמיי פעולות התגמול .בפרוש עלינו יום הזכרון ( והרי סיפרתי לך היותי קרוי ע''ש דודי אהרלה הנדלסמן אשר נפל בליל הכרזת המדינה בהיותו ''עושה מנגל'' בפריצה למחנה אלנבי ) ויום העצמאות מן הראוי כי תשלבי הצעתך באהבתך האישית - טיולים וכיופים אשר יוקדשו מן הסתם להזדהות ''אישית '' = ''על האש''
    עם גלעד שליט , באומל כץ ופלדמן , גיא חבר רון ארד ומג'די חלאבי באתר המורשת בואכה בית חנון .לפחות חלק מעמך ישראל האוהב אותך ואת תבשילייך כל שכן כתיבתך ומסרייך ישלב זאת עם הזדהות רוחנית זו.

  • 11.

    שרי תעשי לי ילד! אה.. שיפוד! (ל''ת)

    מאוהב!, 26/04/09 14:20

  • 10.

    כמה נחמד להביא פוסט ציונית ליום העצמאות

    אם זה בשכם או באיסטנבול, 26/04/09 10:09

    ''המקום בבית ג'אלה, שבו היו מגישים תרנגולות צלויות על פחמים, נחרב בהפגזות הצבא''

    כל הכבוד לעורך/ת
    בטח קיבלתם את ההשראה בדרך חזרה מההפגנה בבילעין.
    חג עצמאות שמח
    והצעה לשנה הבאה, שלחונא את הכותבת המוכשרת לועידת דרבן הבאה במטרה להביא מתכונים וסיפורים על הכיבוש האכזר.

  • 9.

    שרי אנסקי תותח על באוכל (ל''ת)

    שאבי מהעיריה , 25/04/09 23:11

  • 8.

    פירקת לי ת'צורה ,כולי מרייר כמו כלב של פבלוב (ל''ת)

    איזה רעב נהייתי, 25/04/09 18:48

  • 7.

    לדעתי הרוטב בבית ג'אלה היה עשוי מבצל טחון וסומק (ל''ת)

    אבירם, 25/04/09 18:35

  • 6.

    אתר שיעזור לכם לחשב כמויות בשר למנגל

    דודי שיפודי, 25/04/09 18:19

    www.mangulator.com

  • 5.

    מדהימה

    שוש, 25/04/09 17:54

    את ממי של דבר ,נעימה ,ובטוח ייצא טעים .

  • 4.

    שרי, הממרח של תפו"א שייך למטבח היןןני?

    עידית, 25/04/09 16:21

    יש סלט דומה מיוון שאני מנסה להזכר בו אכלתי זאת באחד האיים, יתכן שבורסיה שלהם יש גם ביצי דגים? אשמח לתשובתך:)
    חוץ מזה זה מדור האוכל הכי נפלא קסום ומקצועי בארץ!!!!!!

    • כן, קוראים לזה סקורדליה Skordalia (ל''ת)

      צמחונית, 25/04/09 19:28

    • ממרח תפן''א

      מוני, 25/04/09 22:16

      שהיתי ביוון מספר שנים.הממרח נקרא סקורדאליה
      ומגישים אותו עם דני בקלה מתוגנים

  • 3.

    משאיר לכם את הטרחה. אני צמחוני.

    טוטו, 25/04/09 15:31

    אני מציע שתחשבו על הסבל של החיה הנשחטת הביטו על הכלב או החתול שלכם, האם הייתם מ.וכנים לאכול אותו? האם זה בכלל הוגן?

    • יאמי יאמי בשר כבש שחוט יאמי- רק כבש על הסכין

      חמסניק מצוי, 25/04/09 21:55

      יאמי יאמי בשר כבש שחוט יאמי- רק כבש על הסכין

    • משאיר לך את העשבים ואל תכנס לי לצלחת

      אנטריקוט מדיום, 25/04/09 21:58

      משאיר לך את העשבים ואל תכנס לי לצלחת

    • את הפרות שלי אני אוכל-מאד עסיסי

      רמי-מושב אשתאול, 25/04/09 22:00

      את הפרות שלי אני אוכל-מאד עסיסי

  • 2.

    שרי אנסקי האולטימטיבית

    טשימוביץ, 25/04/09 13:42

    שרי אנסקי מצליחה תמיד להעביר לנו את המתכונים האולטימטיבים בלי מילים של שבת ובלי פלצנות מיותרת

  • 1.

    נשמע שהמנגל שאת מכינה לוקח 4 שעות @: הייתי שמח לבוא, אבל לא להכין.. (: (ל''ת)

    דן, 25/04/09 13:38

    • בוא נעשה עסק - תשקיע פעם אחת

      גיא, 25/04/09 16:09

      יותר מלקנות שיפודים קפואים ולפזר עליהם תערובת גריל כשהם מפשירים על האש, יותר מחומוס אחלה באריזה משפחתית, יותר מפיתות שהוקפאו כבר ועכשיו מפשירות על המנגל.

      תשקיע פעם אחת בסגנון מה שהיא מתארת.

      ותראה.