• 4.

    שאפו!

    א.ב. מאיר, 18/04/09 16:07

    שאפו גדול לכותבים.
    אכן גל דרור אחד מהמוכשרים שבטבחי ארצנו.
    כתיבה רהוטה ומדוייקת ללא הדימויים הפומפוזיים המלווים בד''כ כתבות אוכל.
    הסקירות המקצועיות של יובל הימן במגוון נושאים הן נקודת אור בחשיכה המוחלטת האופפת את רב כתבי האוכל בכל העיתונים.

  • 3.

    אין ''מסמרי אניס'', אולי כוכבי אניס היא הכוונה... (ל''ת)

    ליניה, 15/04/09 22:14

  • 2.

    למה בכלל להוסיף סודה לשתיה? (ל''ת)

    שלמה, 15/04/09 11:45

    • בלי סודה לשתיה הכדורי ייצאו כמו אבנים...

      אילי, 03/09/09 14:31

      הסודה לשתיה נותן מרקם אורירי ורך לפלאפל.

  • 1.

    קצת טעם חברים קצת טעם!

    מני, 14/04/09 15:45

    המתכונים אחלה אבל מה שבאמת עזר לי מאד זאת כתבת התבלינים. התייחסות הולמת ומפורטת. למי שקורא את התגובה הזאת כדאי להכנס לכתבה הקודמת