• 13.

    שירות גרוע ביותר

    אוכל סביר, 17/04/10 16:10

    שירות גרוע ביותר גם בקצביה וגם במסעדה.
    חגגנו שם יום נישואים והמלצר לא הפסיק לנסות לדחוף לנו פורטרהאוס 800 גר (לזוג). גם כשהסברנו לו שאנחנו לא מעוניינים לכמות כזאת של בשר הוא לא הפסיק לנסות למכור לנו את אותו בשר בכמות קטנה יותר כמנה ראשונה.
    זו בהחלט הפעם האחרונה שאנחנו נבקר שם.
    אגב בסניף בראש פינה היה מדהים, לא דומה בכלל לסניף בתל אביב.
    נ''ב: מסתבר שאנחנו לא היחידים שנקלנו בתופעה הזאת הדוריס קצבים סניף תל אביב.

  • 12.

    הבשר שם לא משהו

    יונית, 11/04/09 08:44

    מענין שעל הבשר לא פרט המבקר, ודי לחכימא ברמיזא.

  • 11.

    כמאמר הפתגם- אכלתי שם פעמיים (ל''ת)

    ראשונה ואחרונה. מקום על הפנים, 08/04/09 12:51

    • שכחת את הפעם השלישית: פעם אחת יותר מדי. (ל''ת)

      lisa ianson, 10/04/09 19:57

  • 10.

    אלוהים נותן אגוזים לאלו שאין להם שיניים

    דאדא , 06/04/09 12:25

    הבן אדם לא מבין כלום. נאדא. בזבוז של בשר. אבל ממילא הבשר בדוריס בינוני. יאללה אנ ג'י

  • 9.

    תנו לחיות לחיות! אני צמחוני ונהנה כל רגע! (ל''ת)

    מבקר המדינה 1 , 06/04/09 11:17

    • אני גם צמחוני וגם בשרי. אני נהנה כיפליים. (ל''ת)

      י, 06/04/09 11:40

  • 8.

    הבשר בדוריס קצבים - לא משהו

    צפוני, 06/04/09 10:25

    אשתי ואני אכלנו בדוריס קצבים בראש פינה. גילינו שלא תמיד הגודל קובע! על שולחננו אכן הונחו חתיכות בשר מרשימות (אנטריקוט בדרגת עשיה medium-rare), אבל הסטייק היה צמיגי כמסטיק, והטעם חוור ואנמי לעומת סטייקים דומים במסעדות בטקסס או במערב התיכון. התוספות לסטייק - במסעדות מזון מהיר מגישים טובות מהן.

    אבל המחיר - חבל על הזמן. כאילו שהמסעדה ממוקמת בארמון בקינגהם.

    בקיצור - לא משהו. נקווה שהמסעדה בתל אביב טובה יותר.

    • בת"א פחות טוב מראש פינה - חבל להתאמץ

      דאדא , 06/04/09 12:28

      אם כבר בתל אביב - ךכו ל NG

    • תל אביב ממש לא משהו

      קרני בור, 07/04/09 00:25

      הסטקים בתל אביב ממש ממש לא משהו המקום עצמו משדר אווירה לא ברורה. המנות שהן לא בשריות היו ממש לא טעימות

      חבל

  • 7.

    רק בשר ולא יותר - ימי....

    שרי, 06/04/09 10:13

    חברה, בפעם הבאה תוותרו על המנות הראשונות ותשאירו מקום לבשר
    רק בשר ולא יותר- ימי....

    • צודקת. (ל''ת)

      י, 06/04/09 11:43

  • 6.

    מה הכוונה לסטייק ניו יורק?

    אבירם, 06/04/09 07:35

    לא הבנתי . אוליי מישהו יסביר לי מאיזה נתח לוקחים סטק ניו יורק! אוליי התבלבלו הסטייקים לכותב !

    • ניו יורק - סירלוין - סינטה (ל''ת)

      דאדא , 06/04/09 12:26

  • 5.

    איזו כתיבה מושחזת, אהבתי (ל''ת)

    רות, 05/04/09 23:33

    • כתיבה דווקא די עלובה (ל''ת)

      דאדא , 06/04/09 12:26

  • 4.

    יצאתם משם בזול! שלמנו בסניף של ראש פינה הון עבור טי-בון (ל''ת)

    ריקי, 05/04/09 19:35

  • 3.

    אשכנזים לא מבינים באוכל.. (ל''ת)

    אביב, 05/04/09 14:58

    • הכותב הוא פרענק לדעתי (ל''ת)

      גאגא, 06/04/09 16:39

  • 2.

    חצי קילו זה לפודלים מתחילים! כנסו

    קאובוי של חצות, 05/04/09 14:38

    אי שם על כביש חוצה צפון טקסס סטקיה.
    במרכז האולם יש ''כסא מלך'' ומאחוריו שלט:
    בשלט סיפורה של המסעדה הקיימת כבר עשרות רבות של שנים ובמהלכן ניסו אלפים לגמור סטייק במשקל של 72 אונקיות!
    בלוח מוזהב מאחורי הכסא שבמרכז המסעדה, חקוקים שמותיהם של הבודדים (פחות מאצבעות שני הידיים)אשר הצליחו לשרוד.
    הפרס-:מי שמסיים,לא משלם וזוכה ששמו יחקק בלוח.
    למתענינים הרצינים:1 אונקיה=32 גרם
    72 אונקיות=2,304 גרם.

  • 1.

    שלוש מנות ראשונות (79 שקלים)............

    ניר מרמת ישי, 05/04/09 14:22

    נו,באמת...אתם חושבים שאני פרייר?