• 8.

    הכנתי, וצריך להפחית את כמות המלח

    דפנה, 14/04/09 05:28

    הכנתי גם את הקניידלך וגם את הלחמניות ובשני המקרים יצא קצת מלוח יתר על המידה.
    פעם הבאה שאכין אפחית מכמות המלח.

  • 7.

    רותי היקרה

    מאיה, בצק אלים, 07/04/09 14:38

    מתה על הכתבות שלך
    וטוב שנתת את המתכון הזה כאן, כשהוא פורסם ב-7ימים בסקשן של אהרוני אי אפשר היה לראות אם זה של נירה או של אהרוני ולכן פחדתי להכין. עכשיו אני יודעת שהמתכון אמין
    שיהיה חג שמח!

    • חנפנית. ואם זה מתכון של אהרוני את לא מכינה? לא אמין

      לקקנית, 25/04/09 13:09

      בעינייך? או שאת מייחלת שרוסו אולי תזכיר אותך במדור שלה?

  • 6.

    i know krin hertz

    blichtental@babyshack.com, 03/04/09 06:50

    i live in whitby ont canada i now your motherinlaw and i like recipe
    mark lichtental

  • 5.

    כן, זה אכן -מאוד לא לעניין להזכיר את אמא שלך ואת העיתון המתחרה

    ק, 02/04/09 22:59

    מי שאישר לך לכתוב במעריב...

  • 4.

    Give me a break with all these fake comments

    pathetic, 02/04/09 20:28

    Unfortunately, Ruthi doesn't have her mother's writing abilities

  • 3.

    שאלה עניינית ואחת לא ועוד משהו

    תמר, 02/04/09 12:51

    במסגרת הקושיות:
    למה הכוונה בלחלוט ואיך חולטים את הקניידלעך במרק?

    למה חזרת לשם רותי אחרי שהיית דני?

    ושתדעי לך את ושתדעו לכם כולכם, את נפלאה, את מרגשת, את מעוררת תאבון בכתיבתך, את חוקרת אוכל נהדרת, את סקרנית כמו שרק (עתונאים) מעטים, את רצינית, את מצחיקה, ואת חייבת לכתוב הרבה יותר.

    חג שמח

    • לחלוט פירושו להשרות בנוזל חם לזמן קצר

      אחות, 02/04/09 19:24

      בניגוד לבישול, אין צורך להרתיח או לשים על האש (כמו בחליטת תה למשל). הכוונה כאן היא בעצם לחמם אותם במרק, שגם יספגו קצת מהטעם.

  • 2.

    תוסיפו לקניידלך פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור ותקבלו מתכון מנצח ! (ל''ת)

    מרוקאית שמבינה, 02/04/09 11:42

  • 1.

    רותי, את נפלאה

    קולגה, 02/04/09 10:52

    מוכשרת, חכמה, מצחיקה ונהדרת. התפוח נפל קרוב מאוד לעץ, וגם עומד בפני עצמו. פסח שמח, רפואה שלמה למי שצריך ומקווה שהמטריות ישובו לסוכך עליכם ממש בקרוב

    • תגובה מקסימה לכתבה נהדרת

      עושה טוב על הלב, 02/04/09 11:48

      אהבתי את הפרגון ואת הניסוח של הקולגה מתגובה מס' 1. חג שמח וכיפי לכל עם ישראל ! המתכונים נהדרים. אשמח לנסות !

      • תגובה מקסימה לתגובה על התגובה הנהדרת

        אישטוב, 02/04/09 11:58

        די.. הייתי פשוט חייב..
        חג שמח מכל הלב

        • תגובה חמודה לתגובה מקסימה לתגובה נהדרת

          פירגון בטוקבקים??, 02/04/09 16:24

          נו מה אני אעשה, זה דורש...

    • ירושה ומורשה

      תהילה, 02/04/09 16:07

      יש משהו כל כך נעים בהמשכיות המשפחתית של הבישול, אבל מה שבטוח הוא שאת כישרון הכתיבה הקולחת, נעימה, חצי מצחיקה חצי צינית (ועוד חצי מרגשת) ירשת מאמא שלך. תמיד נחמד לקרוא אותך.

      • נכון. תענוג.תודה. (ל''ת)

        טליה, 23/04/11 23:55