• 6.

    איפה החידושים?? ראינו כבר את הכל בספרים אחרים (ל''ת)

    רון, 03/04/09 05:59

  • 5.

    ספר מצויין

    אושרת, 01/04/09 18:05

    מומלץ במיוחד מתכון לבצק שמרים

  • 4.

    איכס!! כנסו

    מיק מק, 01/04/09 09:55

    כמה חמאה וביצים אפשר לאכול..בלההה...

  • 3.

    צילומים מעולים

    דן, 01/04/09 08:34

    כל הכבוד דניאל

  • 2.

    בהחלט ספר שכדאי לרכוש,

    אליענה, 31/03/09 18:37

    ערוך היטב, ברור לאופה ומלווה בצילומי שלבים שמסייעים להבנת התהליך.

  • 1.

    העוגה עם ביצים לא אפויות

    עוגית מוס, 31/03/09 13:39

    האם זה לא מסוכן???

    • קריות

      יוסי, 31/03/09 17:17

      רולדין בקריון עושה בית ספר לשמו ,וכן ביצים לא אפויות זה מסוכן.