• 8.

    עגל חלב?????

    אוה, 02/05/09 22:42

    למה לאכול את הסבל של אחרים?
    איחס...
    שרי אנסקי את עושה לי חלחלה!

  • 7.

    עגלי חלב- מידע בסיסי

    חופית, 22/03/09 08:06

    הסיבה שעגלי חלב נקראים כך ולא סתם ''עגלים'' היא מכיוון שבכדי שבשרם יהיה מאוד מאוד רך (חלבי)מונעים מהם כל סוג של תזוזה ומאכילים אותם באוכל חסר מינרלים בכדי ששרירהם לא יתפתחו,הם מוחזקים בכלובים בהם הם לא יכולים להסתובב,לקום או לעמוד,מתבוססים בהפרשותיהם
    מלקים באובססיביות את סורגי המתכת בכדי לקבל מעט ברזל, כל הדברים הנוראים האלה ועוד נעשים לתינוקות קטנים מהרגע שנולדו-כל מגע אימהי או חברתי נמנע מהם
    אם כל כמה שאוכל ותענוגות זה חשוב ונעים,יש גם מוסר איפה שהוא בדרך,הכתבת הזו מתעלמת ממנו לחלוטין,ןלא בפעם הראשונה
    תדעו מה אנחנו מכניסים לפה,והגרוע מכל -מה אנחנו מכניסים לראש

    • הגזמת! הם כבר מזמן לא מוחזקים בכלובי מתכת

      הייתי עגל חלב גם, 22/03/09 14:27

      כדי שחלילה לא ילקקו את הברזל, אלא בפלסטיק, כככה שההנאה של אנשים כמו אנסקי תהיה צרופה ולא תיהרס

  • 6.

    שרי היקרה

    גורדון, 21/03/09 15:28

    תודה על המתכון, אבל לדעתי לא צריך להיות צמחוניים כדי לגלות טיפה הומניות לבעלי החיים המשמשים אותנו. אני מאמין שאת מכירה את שיטות הגידול המזעזעות של עגלי החלב, אודה לך אם תשקלי שנית לתת במה למוצרי בשר אלו, אגב אני אוכל בשר. תודה!

  • 5.

    יש עוד מישהו שאוכל עגל חלב?

    רמי, 21/03/09 12:41

    איני צמחוני, אבל אכילת עגל חלב היא מעשה אכזרי במיוחד.
    גרוע יותר מאכילת כבד אווז.
    לא חייבים להיות צמחוניים בשביל להתקומם כנגד התאכזרות לבעלי חיים.

  • 4.

    לא כולם צריכים להיות צמחוניים, אבל אין שום סיבה להתאכזר

    אריאלה, 20/03/09 21:04

    איזו הצדקה יש לבחירה דווקא בעגל חלב על מנת להכין את המתכון? אני אמנם צמחונית אבל רוב מכריי אוכלי בשר ובכל זאת אף אחד מהם לא נוגע בעגל חלב ובכבד אווז, משום שמדובר בהתעללות לשמה. אני לא מבינה את מי שמסוגל לאכול תבשיל שידוע שהוכן תוך התעללות קשה בבעלי חיים מבלי למצמץ בכלל.

  • 3.

    עגל חלב?? אכזריות לשמה, הייתי מצפה מהגברת אנסקי

    הייתי עגל חלב, 20/03/09 16:55

    להפגין קצת יותר רחמנות, הידעת איך מגדלים את עגלי החלב? חבל שזה עדיין חוקי, אבל אל דאגה, גם יומם יגיע וזה יוצא מחוץ לחוק, עד אז, אם לא צמחונות, לפחות תשתדלו להמנע מהמפגן המזעזע הזה של אכזריות לשמה

  • 2.

    זה מתכון יבש לחלוטין. איפה רוטב העגבניות

    דן הבשלן, 20/03/09 11:58

    לפי המתתכון זה פשוט יבשושי ,כמעט קילו בשר וכמה כפות של רסק עגבניות ובישול של שעה וחצי זה יוצא מדבר סהרה.
    בהמשך אביא מתכון כמו שצריך

    • מתכון לבולונז (כמו שצריך)

      דן, 20/03/09 12:47

      אחרי שנים של ניסיון,פיתוח וטעימות של ילדי המתכון האולטימטיבי לבולונז:

      700 גרם בשר בקר טחון
      בצל קצוץ
      גזר חתוך לקוביות קטנות
      שני גבעולי סלרי קצוצים
      קופסת עגבניות מרוסקות 800 גרם
      100 גרם רסק עגבניות
      בזיליקום טרי
      מלח
      פלפל
      כפית סוכר
      כפית בזיליקום יבש
      4 כפות שמן זית

      חממו בסיר גדול את שמן הזית הוסיפו את הבצל,הגזר והסלרי טגנו עד שהבצל הופך שקוף למחצה.
      הוסיפו את הבשר הטחון ,טגנו תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות ,(בשלב זה ניתן להוסיף חצי כוס יין אדום יבש ולבשל כ 2-3 דקות)
      הוסיפו את העגבניות המרוסקות , רסק עגבניות , המלח ,הפלפל,הבזיליקום והסוכר. בשלו 45 דקות לפחות על אש קטנה
      הוסיפו את הפסטה המבושלת (פנה אידאלית לרוטב הזה,למרות שאשתי מעדיפה ספגטי) לרוטב הוסיפו פרמזן והגישו ( אם רוצים לדלל מעט את הרוטב הוסיפו מעט ממי הבישול של הפסטה).

      בון אפטיטו

      • לא שכחת אורגנו? (ל''ת)

        יוסי כהן, 22/03/09 07:23

        • לא,אבל אם אתה רוצה ,תוסיף (ל''ת)

          דן, 22/03/09 07:57

  • 1.

    למה לא כשר.למה חייבים עם חלב?

    שיפרה, 20/03/09 11:54

    למה עגל חלב ,בטח חלב אימו. למה הנוכריות הזו?ערלות הלב?

    • עגל חלב זה עגל שעבר התעללות,

      פועה, 22/03/09 07:47

      לא עגל מבושל עם חלב.
      כמו שנאמר - כשר אבל מסריח...