• 6.

    רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות? (ל''ת)

    ליאור, 20/03/09 12:00

  • 5.

    קראו בספרה של סירקיס..ואמרו תודה לרות... (ל''ת)

    היוונים יודעים להכין את מאכל התאוה הזה..נפלא., 20/03/09 08:02

  • 4.

    שכבה שניה חצילים פרוסים מטוגנים מעט...

    ביוון-שמים פרוסות תפוחי אדמה כשכבה ראשונה...שיספגו, 20/03/09 07:59

    שכבה שלישית הבשר הטחון שהוא מטוגן מראש עם תבלינים...ורק מעליו שכבה של פרוסות עגבניות עם קליפה ושכבה אחרונה פירה תפוח אדמה...ונוצרת ''עוגה''טעימה עיקרית..עוגה של עוד ועוד...ועוד...נהדרת..
    אל נא תשכחו לפזר תבלינים...
    יש לי ריר בפה...אכלתי פעמים רבות ברחבי יוון...המציאו קישוטים למעלה..
    מרשם אפשר למצוא בספרה הנפלא של רות סירקיס
    ''מהמטבח באהבה'' בעמ'118

  • 3.

    מה את מזיינת את המוח עם הסיפורים שלך

    ציקי מטבעון, 19/03/09 22:33

    תני מתכון וזהו.

    • לחזירה מהגזע הנבחר,שתתאיידי (ל''ת)

      מלח בעיניים, 20/03/09 11:19

    • נרג תעשו טובה וסננו דגנרטים שכאלה (ל''ת)

      איכסה ציקי, 25/03/09 11:56

  • 2.

    הייתי רוצה לראות יותר מתכונים.במיוחד של היהודים הספרדים.תודה (ל''ת)

    מלח בעיניים, 19/03/09 21:56

  • 1.

    מתכון מעולה

    בתיה ר', 19/03/09 20:51

    המדור הכי מוצלח ומצחיק במעריב. מחכה לו כל שבוע מחדש