• 16.

    הייתי, טעמתי והחלטתי... המנה של זהבה ארוש מס' 1

    דנה, 27/03/09 06:29

    מנה יפה לעיין מזמינה לטעום ומדהימה בטעמה.
    שילוב נפלא של קוסקוס ובשר נמס בפה.
    אוי הייתי שמחה להיות הנכדה שלך.
    יישר כוח!!!!!

  • 15.

    השפית טלי פרידמן הכי גדולה מכווווווווולם...

    מאמי, 21/03/09 12:52

    סיורים קולינריים ברמה אחרת
    מלכת השוק
    ישר כח

  • 14.

    חגיגה קולינרית

    רות מורדכי, 21/03/09 11:06

    אני מדברת בתור מישהי שכול חייה לא נגעה בארטישוק אני לא מפסיקה לדמיין את הטעם של הארטישוק של הדסה הדסה תומכים בך

  • 13.

    ............ (ל''ת)

    סבתא הדסה האלופההההההההההההההההה, 20/03/09 09:24

  • 12.

    המנה של סבתא הדסה מזרחי כמובן רק תטעמו וכבר תתמכרו..!!! (ל''ת)

    ש.נ, 19/03/09 19:06

  • 11.

    יאלהההה סבתא הדסה

    ש.נ, 19/03/09 19:04

    אין אין על המנה של סבתא הדסה
    רק תטעמו וכבר תתמכרו....

  • 10.

    כל הכבוד להתעוררות

    טל, 19/03/09 14:07

    הביאו לצעירים את האוכל הרחוק של סבתא

  • 9.

    הדסה מיצגת את העדה המרוקית

    אמרה, 19/03/09 13:50

    הדסה גם אני מכינה ארטישוק ממולא בידיוק כמוך אבל את שיחקת אותה בגדול את מיצגת את העדה המרוקית סומכים עילך

  • 8.

    תאווה לעיניים

    יפתח, 19/03/09 13:26

    ברצוני לטקבק על הנעשה כאן. זהו פסטיבל ראשון מסוגו בעירנו המופלאה הקרייה היפייפיה. אני אישית מתכונן לבוא ולחוות חוויה קולינרית יחידה מסוגה. פייבוריטית כבר רכשתי- הדסה מזרחי זהו שמה שעל המתכונים שלה שמעתי רבות ואני מקווה שאוכל לחדור את קהל מעריציה בכדי לטעום את הארטישוק הממולא המפורסם שלה. בהצלחה לכולם ובעיקר להדסה. שלך.. יפתח.

  • 7.

    יוזמה מופלאה

    דיקלה - ירושלים, 19/03/09 12:40

    כל הכבוד לסבתות וכל העושים בדבר

    • שף מסעדת '' הדקל הכחול ''

      יעקוב שלום, 19/03/09 13:33

      אני שף כבר זמן מה וזמן רב לא ניתקלתי במתכון כה קולינרי הוא עורר בי תאבון שאין כמוהו אני מישתוקק לטעום את המנה האיכותית של הדסה מיזרחי

  • 6.

    סבתא הדסה מנה מ''ס 1.

    רפי, 19/03/09 11:53

    ראשית,כל הכבוד למארגני הפסטיבל עמותת התעוררות,השפים,כתבים,צלמים וכ''ו,פסטיבל עים סבתות זה מיוחד וטעים.ולסבתא הדסה מזרחי מנה מיוחדת מתכון מצוין מחכה לטעום מממ.

  • 5.

    סבתא הדסה מנה מ''ס 1.

    רפי, 19/03/09 11:33

    ראשית,כל הכבוד למארגני הפסטיבל עמותת התעוררות,השפים,כתבים,צלמים וכ''ו,פסטיבל עים סבתות זה מיוחד וטעים.ולסבתא הדסה מזרחי מנה מיוחדת מתכון מצוין מחכה לטעום מממ.

  • 4.

    סבתות מבשלות-סבתא הדסה מזרחי

    ניצה, 19/03/09 10:38

    הלוואי עלי סבתא כזו-אוכל משובח לכל החיים,המתכון של סבתא הדסה מזרחי טעים להפליא, תמשיכי לעשות חייל

  • 3.

    לגביי המים...(אין על סבתא הדסה)

    אני, 19/03/09 10:15

    כנראה ושכחו לרשום- על קילו יש להוסיף 3 כוסות מים

    אין על המאכלים של סבתא הדסה!!

  • 2.

    סחטיין על התעוררות

    אליאור, 19/03/09 09:55

    לא נחים לרגע, הסבתות גם יהיו בפסטיבל???

    • סבתות בפסטיבל

      אפרת, 19/03/09 14:09

      יהיו יהיו :)

    • התיישנות

      התיישנות, 22/03/09 17:04

      אלעק לא נחים לרגע, הם לא מרימים יוזמות. עשו את הבאזז שלהם בבחירות ונגמר הסיפור

  • 1.

    אין שום נוזלים בבצק של הקובנה? תמהתני... (ל''ת)

    חובב קובנה, 18/03/09 16:37

    • 1 ליטר מים

      דיקלה - ירושלים, 19/03/09 12:42

      יש להוסיף תוך כדי לישה עד ליטר מים. יש לשים לב שהבצק לא יהיה דביק מדי ולכן להוסיף את המיל בהדרגתיות. אני מבטיחה להגיע לטעום את הקובנה של הסבתא הזו. גם אני מתה על קובנה