• 7.

    מתכון מזעזע

    דנה, 02/05/13 08:55

    התלהבתי מאד מהעובדה שזה מתכון של רפי כהן ורצתי להכינו. חשבתי שאצליח להתגבר על שגיאות הדפוס הרבות מספור ושיצא לי מדהים בכל זאת. הכמויות מוזרות. זמן האפייה מוזר, וכפי שחשדתי, יצא לי קשה כמו אבן ולא דומה לחלה אפילו במעט.
    זו לא הפעם הראשונה שאני אופה, ולא הייתי משייכת זאת לכישורי האפייה שלי. הייתי צריכה לארח עם החלה והתביישתי.
    אכזבה גדולה.

    IP: 2.55.143.148 דווח על תגובה זו

  • 6.

    שמרים

    עירית, 13/12/11 19:17

    האם ניתן להחליף בשמרים יבשים

    IP: 99.135.25.182 דווח על תגובה זו

  • 5.

    לא מובן

    סמדר, 06/05/09 08:42

    מה זה כדאי להשתמש בתבנית לתמיכת החלה ואחרי זה להוציא אותה????

    IP: 79.176.145.201 דווח על תגובה זו

  • 4.

    אופן ההכנה של החלה לא ברור.

    ונוס, 20/03/09 17:02

    להוסיף ביצים זה כולל חלמונים , כי במתכון יש רק ביצה אחת ולמריחה בסוף יש שני חלמונים? כמו כן ההסבר עם חלוקת המים לא ברור. אני מתפלאה עליך גב' אנסקי

    IP: 77.127.168.76 דווח על תגובה זו

  • 3.

    הכנתי אותה. אין דברים כאלה!!! (ל''ת)

    אן, 13/03/09 22:17


    IP: 85.250.43.147 דווח על תגובה זו

  • 2.

    הפרשת חלה מ 1.66 ק''ג (ל''ת)

    דניאל, 07/03/09 19:12


    IP: 212.76.106.72 דווח על תגובה זו

  • 1.

    תודה ושאלה לגבי הקטנת הכמות

    יעל, 07/03/09 14:30

    הכמות גדולה מדי בשבילי ואני רוצה להכין רק חצי ממנה, אבל לא ברור לי איך אפשר לחלק את הביצה ל-2.

    IP: 128.103.7.80 דווח על תגובה זו