• 8.

    ישלי סלט מהמם ופשוט

    ב.ש, 03/09/14 09:27

    תחתיות ארטישוק לאחר בישול במי מלח ולימון, לסנן,לחתוך לקוביות להוסיף מיץ לימון שמן שום קוסברה קצוצה מלח ופלפל שחור . פשוט וטעים

    IP: 109.253.144.208דווח על תגובה זו

  • 7.

    שמן זית ישראלי לכל מתכון ובישול

    חפר, 22/03/09 17:13

    שמן זית טרי יכול להקפיץ ולהדגיש את הטעמים של כל אוכל ובישול ישראלי ים תיכוני.

    במיוחד עם איכותו הינה כתית מעולה והוא מזני זיתים משובחים (ללא קשר הוא בריא הרבה יותר מכל שמן צמחי אחר)

    www.oliveoil-israel.com

    IP: 199.203.111.221דווח על תגובה זו

  • 6.

    תהייה בקשר למתכון של סהר רפאל

    שלמה, 07/03/09 07:10

    כשהוא אומר קארי למה הוא מתכוון?
    אני מכיר מעל 10 סוגי קארי, באבקה ובמשחה אדומה, ירוקה וצהובה, קארי מדרום הודו לא דומה לקארי מהצפון ושניהם לא דומים לקארי מתאילנד ורוב האבקות המכונות קארי שנמכרות בישראל לא דומות לשום קארי בעולם.

    זה בערך כמו לתת מתכון בשר אבל בלי לכתוב אם מדובר בבקר, חזיר כבש או עוף ובאיזה חלק של החיה להשתמש. לא רציני.

    IP: 124.120.224.226דווח על תגובה זו

    • גאונות

      ןןאןן, 16/06/15 11:39

      ריגשת!

      IP: 212.179.161.98 דווח על תגובה זו

  • 5.

    במסעדת Pappa's הגישו לי תחתיות ארטישוק מקופסאת שימורים (ל''ת)

    מחלקי עצות סוג ז', 07/03/09 01:49


    IP: 84.108.20.191דווח על תגובה זו

  • 4.

    קריספי ארטישוק זה ברוקן עברית (ל''ת)

    בועז, 06/03/09 22:08


    IP: 70.53.131.124דווח על תגובה זו

  • 3.

    עזבו, המתכון הפשוט ביותר:

    איציק, 06/03/09 17:34

    לא צריך להסיר את העלים. לבשל את הארטישוק כמו שהוא עד שהוא מתרכך. להתיך מעט חמאה מלוחה. לקטוף את העלים אחד-אחד, לטבול בחמאה ולהודיר בעזרת השימיים את הבשר שבתחתית העלה. כשגומרים - נשאר הלב, שאחרי הסרת השערות טובלים גם אותו בחמאה... גן עדן. טעם הארטישוק נפלא, אבל עדין מאד, ובכל המתכונים שהובאו הוא ייעלם בגלל חריפות שאר המרכיבים.

    IP: 217.132.232.64

  • 2.

    שני המתכונים מבישולים כבר הופיעו בYNET (ל''ת)

    ככ, 06/03/09 16:38


    IP: 93.173.30.117דווח על תגובה זו

  • 1.

    ארטישוק ירושלמי לא ראוי למאכל אדם!!!

    חמצמץ, 06/03/09 15:36

    אני לא מבין איך הפצצת בטן הזאת עדיין נמכרת???

    אכלתי את זה פעם וחוררתי חור באוזון בגודל של אירלנד!!!

    IP: 217.132.202.173דווח על תגובה זו