• 12.

    אוכל מצויין+איש קטן=לא חוזר לאכול שם

    גולן, 01/03/09 00:04

    מר שליו היקר: אין ספק , ומנסיון, שהאוכל שאתה רוקח נוסק לגבהים. מה שאינני יכול לאמר על אישיותך: ביותר ממקום אחד קראתי השבוע על חוסר הפירגון שלך למתחריך (במיוחד רפי כהן מרפאל וגם אם אינך מציין בשמו זה ברור) וההתייחסות המתנשאת והצורה המגעילה שאתה מדבר עליהם. אינני מכיר את מר כהן בשום צורה , אבל מדרך התגובה שלו לדברים שלך נדמה לי שיש לך עוד הרבה מה ללמוד ממנו.
    חשבתי לבוא לחגוג את יום ההולדת שלי במסעדה שלך. נראה לי שאעדיף לאכול מטבוחה אצל מר כהן

    • אין לך מושג

      מור, 22/07/09 23:49

      אוכל מעולה שף מוכשר בטירוף=המסעדה הכי טובה היום בארץ

  • 11.

    סימני המיתון ??.

    עד 120, 28/02/09 09:26

    איפה אתם חיים? מנה לאדם ב -120 ש''ח? מה הקטע שלכם? אני מסתפק בכריך גבינה / טונה על לחם כפרי עם חסה טריה ירקות טיבול עדין ב - 20 ש''ח עם קפה ויוצא שבע.
    במחיר של ארוחה אחת אני אוכל כל השבוע.
    אולי אפשר לצאת למסעדה יקרה כזו באירוע מיוחד כמו יום הולדת / נישואין.
    סתם לאכל שם - סליחה לא בשבילי.

  • 10.

    לדעתי שווה

    דודו, 26/02/09 00:22

    אנשים לא מבינים שמדובר כאן בארוחה איכותית ולא בשיפודי התקווה. בשביל מטבח גורמה 120 שקלים לארוחה של שתי מנות זה מחיר מעולה, בכל קנה מידה.

  • 9.

    זה לא 120 !!

    אלון, 25/02/09 17:54

    אתה בא עם האשה
    120 כפול 2 = 240
    בקבוק יין = 100
    2 קינוחים = 60
    כבר 400 שקלים
    טיפ 40

    איפה המציאה ???

  • 8.

    אכלתי שם אוכל נהדר

    אנבל, 25/02/09 17:42

    יפה שחושבים על המצב

  • 7.

    אז זהו שאין כל חדש!

    מה החידוש?, 24/02/09 18:12

    לא ברור מה החידוש הגדול בעיסקית שמציעים בטוטו? ממתי ארוחה שלמה היא ארוחה שכוללת את הלחם בהתחלה + ראשונה +עיקרית? מה עם שתיה וקינוח? הם לא חלק מארוחה שלמה? מסעדת טוטו היא כמעט מסעדת השף היחידה שמרשה לעצמה לקחת כסף על מנת הלחמים בתחילת הארוחה ובלי להתבייש היא עוד טוענת כי כעת משהכניסו את מנת הלחמים לעיסקית יוצאת ארוחה עיסקית משתלמת. על מי אתם חושבים שאתם עובדים בדיוק? לסיכום עיסקית ב120 ש''ח שכוללת רק חלק ממרכיבי הארוחה= לא משתלם

    • לך לאכול בשיפודיה

      אורן, 22/07/09 23:51

      חומרי גלם זה שם המשחק ובטוטו אתה מקבל את החומרי גלם הטריים והטובים ביותר שנמצאים היום בארץ

  • 6.

    נדיר הילד הזה

    נתנאל, 24/02/09 18:07

    אוייייייייי כמה מחשב עצומה יש לילד הזה כישרון רב תענוג כל פעם מחדש לטעום את הדברים שהוא נוגע בהם תודה ילד!

  • 5.

    אני יגיע

    שני, 24/02/09 17:55

    אני מתה אל טוטו וב120 שקל אני יגיעה יותר תודה מסעדת טוטו שני

  • 4.

    אין דבר כזה סינטה משוישת

    שלמה, 24/02/09 12:17

    בסינטה השומן חיצוני, אנטרקוט עונה להגדרה משויש בגלל פסי השומן העוברים בו.

    • נכון, אבל

      אילן, 24/02/09 13:57

      כשאתה כבר נופל על סינטה עם נימי שומן - ויש כאלה - זה תענוג אמיתי (אם מתעלמים מהדרך שבה גרמו למותן של העגל להגיע למצב כזה)

  • 3.

    שאלה לכולם

    אחד, 24/02/09 12:11

    למה כשבכל העולם מורידים מחירים בהכל בגלל המיתון רק בישראל מעלים?

    • איפה ראית שמעלים מחירים???

      123, 24/02/09 12:41

      השוק על הפנים, בכל המסעדות בארץ מורידים מחירים. אתה מדבר שטויות

  • 2.

    חדשות מעולות

    מירב, 24/02/09 11:55

    העיקר שהרביולי זנב שור גם בתפריט החדש

  • 1.

    שף מוכשר בטירוף אוכל מעולה - חוויה !!!

    אוהב אוכל, 24/02/09 09:55

    אני כל פעם נהנה מחדש ומופתע מחדש