• 9.

    כמויות השמרים בבצק

    יוסף, 28/02/09 08:17

    20 גרם שמרים טריים = 7 גרם שמרים יבשים.
    17 גרם שמרים יבשים = 50 גרם שמרים טריים וזו הכמות הרצויה.
    תחליטו.

  • 8.

    ''...עם אננס והאם'' ?

    Z, 23/02/09 19:06

    ''האם'' = חזיר?
    למה לא לרשום מה זה.

    • כי חזיר אם להיות מדויק זו החיה, כפי שלא קוראים לסינטה פרה ! (ל''ת)

      מעלה גרה, 24/02/09 13:52

  • 7.

    למה להיות פלצני ?

    נו באמת, 23/02/09 18:41

    הפיצה שכולנו מכירים מכילה רוטב עגבניות, מה לעשות. אולי במסעדת הגורמה בה אתה רגיל לאכול בטוסקנה מגישים פיצה מקורית. פה אנחנו אוהבים רוטב עגבניות, תפנים.

  • 6.

    lahme bel agin

    Jan Michel, 23/02/09 12:17

    This is definetly an Arab cusine, not Turkish, Lahme is meat nd Agin is dough in Arabic! man, how shallow are you really?

  • 5.

    סליחה, פיצה הוואי זה מעולה!!! (ל''ת)

    חבוב, 23/02/09 10:36

    • מחזק את דבריך פיצה הוואי שולטת!!! (ל''ת)

      x, 23/02/09 14:31

    • פחות קריטי אם טעים

      יאיר, 23/02/09 15:10

      אבל הכתב מערבב את טעמו האישי עם טענות אובייקטיביות לכאורה.

      הוא בעצמו מבין שאין פיצה אמיתית ופיצה לא אמיתית. הרי הפיצה כמו שאנחנו מכירים אותה היום היא המצאה של אופה לכבוד המלכה מרגריטה. לפני היו שילובים שונים ומשונים - בעיקר באיטליה עם נקניקים וכדומה

  • 4.

    יובל, קבל כמה טיפים

    יאיר, 23/02/09 10:36

    קודם כל אתה בכיוון והתחלת להבין קצת אבל יש כמה נקודות לשיפור:
    1. בצק מכינים בלי שמן ובלי סוכר. עדיף מים חמימים

    2. בצק לפיצה צריך ללוש זמן רב על מנת לשחרר את הגלוטן.

    3. אם אתה משתמש בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים עדיף לסנן את הנוזלים ולטחון את הרוטב בסוף בבלנדר-סטיק.

    4. גבינה צהובה? עזוב - תמשיך רק עם מוצרלה, אגב פרמיז'אן לא כל כך מתאימה לפיצה כי היא חריפה מדי.

    5. בשום שלב לא מערבים מערוך בתהליך. בשביל זה יש את כפות הידיים וכך גם יוצרים כתר לפיצה - היינו החלק המעט בולט בקצה

    6. אתה יכול לראות בסרטון הבא את תהליך פתיחת הבצק עם היד

    http://www.youtube.com/watch?v=9C7J9lKgeT4

    • ניר (ל''ת)

      מסכים עם כל מילה., 23/02/09 13:21

  • 3.

    רץ לנסות ! מגרה מאוד. (ל''ת)

    יהודה, 23/02/09 10:31

  • 2.

    התחלתם טוב אז מדוע לקלקל?

    פיצה ביאנקה, 23/02/09 10:25

    הפיצה המקורית, לא כוללת עגבניות או גבינה - אלא בצק, שמן זית, אורגנו או רוזמרין ומלח ים גס בלבד. אחריה, מגיעה פיצת 4 הגבינות ששוב לא כוללת עגבניות.

    ולעולם, אל תשתמשו בגבינה צהובה; בוודאי אם טרחתם והכנתם בצק ביתי.

    אגב, מה זה חום מטורף? אפשר לכתוב טור יפה בלי להיגרר לקלישאות...וסליחה אם אני ביקורתי מדי.

  • 1.

    עשיתם לי תאבון, אני הולך לקנות פיצה (ל''ת)

    א, 23/02/09 09:59