• 5.

    כבדדדד....... למה היה חייב להוסיף את החצילים המטוגנים?

    e/z, 28/02/12 18:38

    לא מעוניינת להרוס לאנשים את המתכון, אך יחד עם זאת, יש לשים לב לפרט הנ''ל: אני חובבנית גדולה מאוד של חצילים, אבל פה זה באמת לא היה קשור. עשה טעם כבד מאוד לבשר. היה נחמד לו היה רעיון לירק אחר.
    הוספתי יחד עם החציל המטוגן קוביות קטנות של תפו''א, אך הטעם של התבשיל היה בכל זאת כבד ללא הועיל! יכול להיות שמכיוון שישנם יותר מידי פרטים מטוגנים.
    סה''כ, ציון סופי מ1-10: 6

  • 4.

    ל- 1 חשוב מאוד

    מאמא עוף, 18/02/09 17:45

    אתה צודק באמת יותר טעים כשהדם ניגר (rare) אבל נראה לי שזה כבר קצת יותר עשוי כאן. רק חבל שהרסו את זה עם ירקות, היה עדיף למלא את הבקר באיזה אווז (חזה או כבד), אווז שמן וחסר שרירים. מעדן.

    • מאחלת לך גורל דומה כמו לחיות שאתה אחראי לשחיטתן! (ל''ת)

      סבל ויסורים, 19/02/09 16:55

  • 3.

    לא הבנתי איך חותכים את הבשר

    נועה, 18/02/09 15:36

    ומלכתחילה, מה מבשלים גוש שלם?

    כשאני קונה כתף או צלי זה גוש שלם, אז איך חותכים את הבשר כדי שיצא בצורה שאפשר למלא?

    נועה

    peach9@walla.co.il

    • אחרי שהגוש מבושל חותכים אותו לפרוסות עבות ועל-מנת

      הדס, 19/02/09 03:30

      למלא 'סנדוויץ' חותכים כל פרוסת עבה לאורך, כמו לחמניה, אהל לא עד הסוף. שזה יהיה כמו 'פה' - או כמו פרוסת תפוח-אדמב למילוי המפרום.

    • מוסבר בפסקה האחרונה - חותכים כמו סנדביץ (ל''ת)

      מבשלת10, 19/02/09 10:47

    • גם את סוג של בשר,רק שקניבליזם לא "מקובל" במחוזותינו כיום (ל''ת)

      גועל נפש, 19/02/09 21:25

  • 2.

    1 אם יש לך בעיה לאכול חיות את/ה מוזמן/ת לקחת את עצמך

    angolo65 , 18/02/09 15:23

    וללכת ללעוס את עלייך או הטופו שלך במקום אחר
    אל תכנס לאנשים לצלחת

    • "ללעוס את הטופט עליך"??.. למה העילגות? ואני שונא טופו,ואתה מוזמן לקפוץ

      אין לך בעיה לשחוט,רק מפריע לך לשמוע על זה..סדיסט., 19/02/09 21:24

      פיכס עליך.

  • 1.

    אין כמו לחגוג על בעל חיים שמת בייסורים כשדמו ניגר לאחר שגרונו שוסף (ל''ת)

    תענוג! תהנו! חיות!, 18/02/09 11:42