• 6.

    המסעדה הטובה בארץ. נקודה.

    יאיר, 18/02/09 01:33

    גם בזמנים של מיתון, כתית מצליחה לשמור על רמה מאוד גבוהה. לפני שבוע אכלתי שם ארוחת צהריים עם משפחתי. המחיר היה נראה לנו גבוה בתחילה (139 לעסקית, ראשונה ועיקרית), אבל אחרי שסיימנו את הארוחה שם נשבענו שנחזור אליה בכל אירוע משפחתי/מיוחד שיש לנו. אוכל שמימי, אווירה של אירופה באמצע תל אביב, שירות מקצועי מאוד וסה''כ - חוויה.

    מי ייתן והמיתון לא יתבע את כתית כקורבן!

    IP: 89.138.161.199דווח על תגובה זו

  • 5.

    עושקים את האנשי (ל''ת)

    סי, 16/02/09 16:16


    IP: 62.90.54.22דווח על תגובה זו

  • 4.

    אולי מספיק כבר עם כל השפים שמהללים את הקוטג' והמלפפון הפשוט?

    תעמוד מאחורי הבישול שלך בלי להתבייש, 16/02/09 00:30

    אם אתה כל כך אוהב פתיתים אז לך תבשל אותם ולא את המתכונים המסובכים שלך.

    IP: 79.177.241.189דווח על תגובה זו

  • 3.

    מת לכול אצלך אבל לא יכול לשלם

    אבישי, 15/02/09 23:24

    כל כך הרבה על ארוחה.לא נראה לך שקצת מוגזם לדרוש מאות שקלים על ארוחה?
    עם כל הכבוד לכישרון שלך- אני נאלץ לוותר על העונג.

    IP: 81.5.37.37דווח על תגובה זו

    • לא, זה לא מוגזם

      אסי, 17/02/09 12:37

      זה שוק חופשי, אם אתה רוצה לאכול בזול תקנה סביח. המסעדה שלו רווחית. שאלת פעם רופא שיניים מהשורה הראשונה אם המחירים שלו לא מוגזמים? ההכשרה של שף רציני היא לא פחות ארוכה.

      IP: 79.183.13.220 דווח על תגובה זו

  • 2.

    גם אני עושה סופריטו בערב כיפור וסלט ירקות עם רימונים ליום המחרת. (ל''ת)

    prague , 15/02/09 20:07


    IP: 87.69.122.45דווח על תגובה זו

  • 1.

    שף מקסים, בגובה העיניים, חמוד וסימפטי. חוץ מזה מבשל פצצה (ל''ת)

    עצבנית רצח, 15/02/09 12:34


    IP: 212.179.133.242דווח על תגובה זו