• 7.

    חסר מידע בנושא בריאות

    מיכל ינאי, 28/03/13 12:25

    כולנו יודעים שכל אדם שלישי חולה במחלות
    למזלנו כולבוטק פתח לנו את העיניים כל הציפויים גם אם לפי FDA וגם אם הם לא לפי FDA הם תמיד יכנסו לאוכל שלנו מדובר בצבע המסוכן לבריאות זה לא עגבניה מהטבע הארופאים הבינו את זה מיזמן ולפיכך הם בוחרים רק בסירי נירוסטה כל הסירים הציבעוניים אולי ניראים יפים אבל לא מתאימים לבישול רק סיר נירוסטה מבטיח לנו בריאות ושקט נפשי
    אני אישית רק לטיגון משתמשת בבסיר עם ציפויי כל היתר אצלי זה רק סירי אווינוקס או אבינוקס תוצרת פורטוגל עשויים מנירוסטה כל אחד מאיתנו חייב לשמור על הבריאות וזה מתחיל בדברים הקטנים כגון ציפויי או חומרי אלומניום אסורים או יותר מידי שימוש בטלפון סלולארי

    IP: 84.228.160.214דווח על תגובה זו

  • 6.

    ''הסיר הקטן בגודלו מתאים להכנת מרק קטן לשני סועדים''-

    מישהו, 01/03/09 23:47

    איזו אמירה עמוקה!

    IP: 84.229.196.131דווח על תגובה זו

  • 5.

    ומה מייחד את הסירים האלה לעומת סירים לתבשילים אחרים?

    מניה שוחד, 28/02/09 15:33

    כל מה שכתבתם בכתבה, יכול להתייחס באופן כללי לסירים. ביג דיל.

    IP: 84.228.2.62דווח על תגובה זו

  • 4.

    סיר רחב הכי טוב

    גל, 28/02/09 11:45

    בסיר רחב ונמוך יחסית תבשילי בשר וירקות יוצאים הכי טעימים. מניסיון.

    IP: 77.126.218.84דווח על תגובה זו

  • 3.

    קצת על חומרים

    א. (שם בדוי), 27/02/09 21:10

    דוריתי'לה (אם כבר חזרנו לשנות החמישים), החומר עם מוליכות החום הטובה ביותר הוא הנחושת, אך עקב מחירה, נטייתה להפגע ממכות ולשנות צורה וטעם הלוואי שהיא משאירה באוכל, לא נהוג להשתמש בסירי נחושת. לאחר מכן מגיע האלומיניום (בד''כ לאחר ''אנודיזציה'', המקשה אותו ומונעת ממנו לשאיר טעמי לוואי באוכל), חומר בעל מוליכות חום מצויינת, עמידות גבוהה וחשוב לא פחות - קל משקל. השלישי הוא הברזל שמצריך ציפוי כמו אמייל או שיחליד, ובנוסף לכך סובל ממשקל גבוה. אחרון בא הניירוסטה (פלדת אל-חלד) שהיא אמנם קלה, אך בעלת מוליכות החום הגרועה ביותר ולכן פחות מתאימה לבישול - יותר נוטה לשרוף אזורים בתחתית המרק.
    שמחתי לעזור, אשמח אם תנקי לי את החלק הזה.

    IP: 93.172.208.157

    • דבריך יפים אך משפטך האחרון ... (ל''ת)

      אלי, 19/06/13 05:40


      IP: 195.27.154.98 דווח על תגובה זו

  • 2.

    בטח שהרוחב משנה,לצמצום של מרקים/רטבים/צירים לדוג' (ל''ת)

    דודי, 26/02/09 16:35


    IP: 84.228.243.187דווח על תגובה זו

  • 1.

    ''ואתן יודעות כמה זה מתיש לנקות את החלק הזה.'' (ל''ת)

    אופס, חזרנו לשנות החמישים?, 26/02/09 11:53


    IP: 79.179.248.169דווח על תגובה זו

    • הם מתכוונים ב''אתן יודעות'' לעוזרת ו/או לפיליפינית...

      מנו, 27/02/09 16:51

      הרי אנחנו ''עם סגולה'' לא?

      IP: 217.132.180.166 דווח על תגובה זו