• 8.

    הוראות בעייתיות

    שרון, 26/01/09 12:49

    מה זה אומר ''להמיס חמאה ולקרר'' ?

  • 7.

    לא ברור

    סטייסי, 25/01/09 08:34

    נראה כאילו השף עושה טובה ונותן את המתכון בחצי פה, נראה מפתה אבל קשה לביצוע ''בעזרת'' הקימוץ במילים

  • 6.

    עוד מתכון פשוט וקל, מאת בן שביט שלח את עמי:

    שף ניקולאי, 25/01/09 01:03

    קציצות:

    לתערובת הבשר:
    -1 פסיון שיודע לדבר.
    -2 בצל שהיה בבעלותו של ישעיהו ליבוביץ'
    -1 חבילה פטרוזיליה.
    -כיכר לחם .

    לרוטב שמלמלמלמלבז:
    -בקבוק יין (בלי היין)
    -רסק עגבניות
    -עוד חבילה פטרוזיליה.

    לטיגון:
    -חמאה בטעם מרגרינה בטעם חמאה.

    המתכון:
    קוצצים את בשר הפסיון המדבר (טיפ: עדיף לקנות פסיון שכבר מדבר, אבל מי שרוצה ללמד את הפסיון לדבר בבית - אפשר). מוסיפים את הבצל של ליבוביץ+פטרוזיליה.
    מכינים את רוטב השמלמלמלמלבז (טיפ: מי שאין לו מכשיר להכנת שמלמלמלמלבז (שמלמלמלמלבזייר) בבית, יכול לדמיין שהוא מכין) (עוד טיפ: את בקבוק היין חייבים להביא לנקודת ההתכה (650 מעלות! פרנהייט!).
    מטגנים .
    שעה וחצי לפני ההגשה שמים את הלחם בחוות נמלי אש ביתית כדי שהן יצרו ממנו פירורים.
    בתיאבון.

    • חחחח.... קרעת אותי מצחוק :)

      סערה , 26/01/09 23:23

      היה שווה להתבאס מהמתכון הזה רק בשביל התגובה שלך :)

  • 5.

    הוראות בעייתיות (ל''ת)

    מיה, 24/01/09 15:57

  • 4.

    הוראות בעייתיות

    גילה, 24/01/09 11:30

    זלזול בקוראים. ככה לא נותנים הוראות למתכון.

  • 3.

    פשות

    מדאה, 24/01/09 11:18

    פשות יותר לקנות מוכן.

    • לא פשוט עם הפשות שלך . (ל''ת)

      פשוט מאוד, 24/01/09 15:51

  • 2.

    נראה שאפשר להכין במהדורה פשוטה, בלי המרנג למעלה, עם קצפת.מה דעתכם? (ל''ת)

    אישה פשוטה , 24/01/09 01:37

    • רעיון מצוין...... (ל''ת)

      הולך על זה, 24/01/09 09:45

  • 1.

    this is impossible to make - the instructions are weak!! (ל''ת)

    t, 23/01/09 21:08