קציצות:
לתערובת הבשר:
-1 פסיון שיודע לדבר.
-2 בצל שהיה בבעלותו של ישעיהו ליבוביץ'
-1 חבילה פטרוזיליה.
-כיכר לחם .
לרוטב שמלמלמלמלבז:
-בקבוק יין (בלי היין)
-רסק עגבניות
-עוד חבילה פטרוזיליה.
לטיגון:
-חמאה בטעם מרגרינה בטעם חמאה.
המתכון:
קוצצים את בשר הפסיון המדבר (טיפ: עדיף לקנות פסיון שכבר מדבר, אבל מי שרוצה ללמד את הפסיון לדבר בבית - אפשר). מוסיפים את הבצל של ליבוביץ+פטרוזיליה.
מכינים את רוטב השמלמלמלמלבז (טיפ: מי שאין לו מכשיר להכנת שמלמלמלמלבז (שמלמלמלמלבזייר) בבית, יכול לדמיין שהוא מכין) (עוד טיפ: את בקבוק היין חייבים להביא לנקודת ההתכה (650 מעלות! פרנהייט!).
מטגנים .
שעה וחצי לפני ההגשה שמים את הלחם בחוות נמלי אש ביתית כדי שהן יצרו ממנו פירורים.
בתיאבון.