• 16.

    מושיק המגניב

    , 22/02/16 23:27

    מושיק רוט מקסים אותי גם שאני לא אוהבת את כל המתכונים שלו הוא אדם מדהים חבל שלא ידעתי שהתחילה תוכנית ההיתי רוצה לבשל לו משהו טעים הוא מקסים אני מערצה אותן בהצלחה

    IP: 2.54.10.111דווח על תגובה זו

  • 15.

    מושיק רוט

    זוהרה השווה, 20/05/14 21:49

    יואו כאילו המאכלים שלו הם סופר טעימים ברמות מטופות

    IP: 213.151.45.53דווח על תגובה זו

  • 14.

    איש משכמו ומעלה!!!

    דנה אור, 07/01/14 23:26

    אחד האנשים הכי מוכשרים ומעניינים שראיתי בטלוויזיה! מושיק רוט אתה הכוכב שלי!!! מעריצה אותך!

    IP: 84.111.34.151דווח על תגובה זו

  • 13.

    אכן איכותי חדשני טעים ומיוחד

    חיליק ויונה בר עם, 03/10/09 12:08

    התמזל לנו המזל לסעוד במסעדתו של מושיק רוט בהולנד.
    כמי שסעדו כבר במספר בתי אוכל בעולם ואצל טובי השפים אין לנו אלא להצדיע למושיק וליצירות שלו.
    (לא אכלנו בחינם).
    כל מנה ,והיו לא מעט מנות, היתה יצירה קולינרית מלאת טעמים עם ניחוחות של טבע, ומעוצבות בצורה נאה ומעניינת.
    לכל הספקנים וה''ידענים'',נאמר - שלו נעליכם......

    IP: 77.127.79.31דווח על תגובה זו

  • 12.

    יש גם ארוחות בצהריים?

    רן, 28/03/09 13:21

    אם כן,מישהו יודע מה טווח המחירים?

    IP: 87.68.133.143

  • 11.

    מפרגנת...

    פשוש, 18/01/09 09:42

    לכל מי שהחליט להגיב וגם למי שלא,
    דבר ראשון כל הכבוד למושיק רוט, ישראלי או לא, הבחור הגיע להישגים מרשימים שרבים רק חולמים עליהם.
    לגבי ההבחנה כי כל ביולוג יכול לבשל בישול מולקולרי, זה כמעט כמו להגיד שכל בן אדם יכול לצייר וליצור אמנות... לא כך הדבר וגם אם היה נכון, עובדה שלא כל אחד עושה זאת.
    בדרך כלל בכל השג אמיתי ישנה השקעה עצומה בדרך ואהבה רבה מצד היוצר..
    מי ייתן ורבים וטובים אחרים יצליחו בדרכם ויזכו להערכה הראוייה..

    IP: 79.182.114.154דווח על תגובה זו

  • 10.

    כל הכבוד ובהצלחה!!!

    מוסטי, 18/01/09 09:15

    מפרגנים לך, ומזל טוב על הכוכב!

    IP: 81.245.242.226דווח על תגובה זו

  • 9.

    אוי,כמה לא מפרגנים פה..גועל. (ל''ת)

    טליה, 17/01/09 22:42


    IP: 77.127.66.134דווח על תגובה זו

  • 8.

    כל ביולוג שנה שניה יכול לבשל בישול מולקולארי

    ביולוג, 17/01/09 22:41

    אל תתרגשו מהשם הזה זה רק שיטות פשוטות ותו לא. הקרדיט ניתן שלא בצדק. הקישקוש על החומציות, אפשר לחשוב במה מדובר , כולה בדיקה של 3 שניות וכל החישוב של ריכוזי הסוכר לוקחים במחשבון רגיל (כן של 4 פעולות) 10 שניות.

    IP: 89.139.61.138דווח על תגובה זו

    • קשקשן בפיתה + דוגמה

      גיא, 03/10/09 14:03

      modern art = I could do that + yes but you didnt

      IP: 79.182.0.153 דווח על תגובה זו

  • 7.

    מי מביא לנו כבוד

    כולם היום יודעים טוב מאוד, 17/01/09 20:09

    מברוק למושיק רוט ולמעריב.
    כל המדברים אחורה קנאים ו/או חסרי בינה, שישארו כאן לאכול את מה שהם מבשלים.
    יש לנו אכן מקומות שאין להם במה להתבייש, ומושיק ציין זאת בכתבה, אבל ספק גדול אם מישהו בישראל היה מגיע ל-2 כוכבים.

    קדימה אל הזהב!!!

    IP: 85.250.212.23דווח על תגובה זו

  • 6.

    אוי לי אם אראה כמוהו בגיל 37

    תרח זקן, 17/01/09 20:04

    נראה מינימום 50.

    IP: 217.132.77.153דווח על תגובה זו

  • 5.

    הדרך לפסגה קרובה

    adela1907 , 17/01/09 06:53

    סוף סוף נפל האסימון, הכתבה בעיתון מעריב16/1/09 במדור "סוף שבוע" ובאינטרנט מעוררת תקווה.
    יש משהו תמוהה בעניין הזה- המדובר בעוד החלטה תמוהה שאין כל הגיון בצידה. כאשר העיתונות הכתובה והאלקטרונית התעלמה במפגין מלפרסם אודות השף מושיק זה למעלה מ- 3 שנים.למרות שהיו מספיק חומרים תקשורתיים הראויים לציון שבהם לכך חלק נכבד השף מושיק ברחבי אירופה.

    התשובה לשאלה זו לכאורה פשוטה- קנאות לשמה או סתם בורות!!!!!
    כאן המקום לתת קרדיט לעיתון מעריב ולכתבת גבי בר- חיים במיוחד- על חלקה הדומיננטי שלקחה על עצמה כשפרסמה את הידעה על קבלת כוכב ראשון לפני שלש שנים, והיא זאת שכתבה בלשון רהוטה את הכתבה הנוכחית. יישר כוח!!!!

    אקט ההערצה בישראל למטבח המולקולארי גובל בבורות מצד אחד, אך בצידה קיימת גם שערורייה שהמובילים אותה הם אותם שפים הישראליים בכבודם ובעצמם, ובגיבוי ורוח גבית של העיתונות הכתובה והאלקטרונית.

    המטבח המולקולארי דהיום מבוסס בראש וראשונה על הטעם, הטקטיקה והפירוטכניקה זה מיישני.
    הבסיס הוא להבין לעומק את חומרי הגלם-כשנפתרת בעיה זו יש לטבח לשחק באוכל. זה עיקר הבעיה העומדת בפני שף המשתמש להגיע לטעם האופטימאלי הרצוי, על סקלה מ-1 עד 100, במליחות, מרירות, מתיקות, וחמיצות.לשם כך המטבח המולקולארי משתמש במיכשור וטכניקות שהמטבח הקלאסי איננו מכיר.

    היבט נוסף שעומד מאחורי הפילוסופיה של השף מושיק הוא האלמנט שאנו מכירים בתורת האסטרולוגיה. מדובר: בארבעת האלמנטים בגלגל המזלות אש, אוויר, מים, ואדמה.
    התפריט שהוא מגיש מורכב מארבעת האלמנטים שהוזכרו לעיל והקשר ביניהם. זה מתבטא ראשית בטעם, ברפרזנטציה, בחוש הריח ועוד.

    למרבית הסועדים נתקבל הרושם של התנשאות , לאמתו של דבר זה לא הנדסה הגנטית , כפי שרבים חושבים כך. כאן מדובר בנבערות מצד המתנגדים,אינם מבררים ויורדים לעומקם של דברים.הם פשוט אנאלפביתיים. לא מבינים את הבסיס, לטעות הזו יש משמעות-הטעות היא קריטית כיוון שהם אינם מבינים את החומר גלם ועושים שטויות.

    אחת הבעיות ואליו העיקרית היא שהמטבח המולקולארי אינו נגיש לכל.סביב זה לא נוצרת פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת נגישות לכל עקרת בית.

    כל בר דעת מבין שהשף מושיק שבר מסורת ארוכת שנים בכך שתוך פחות מחמש שניים עומדת לזכותו 2 כוכבי מישלן. לכן הדרך לפסגה היא קרובה, זו לא פנטזיה, ואיננה תלושה מהמציאות, חשוב להיות קשובים לאיתותים שהוא מקבל ממקבלי ההחלטות. לאדם היכולת לעשות את זה במהרה.

    IP: 89.139.80.254דווח על תגובה זו

  • 4.

    פלצן, תחזור להולנד (ל''ת)

    דרומי, 17/01/09 06:52


    IP: 89.1.93.35דווח על תגובה זו

  • 3.

    הוא נראה כמו בן 67. ונשמע מלא בעצמו שאלוהים ישמור

    יעל, 17/01/09 06:42

    שיישאר בהולנד וינפח שם לגויים את הצורה

    IP: 89.1.93.35דווח על תגובה זו

  • 2.

    נשמע שפוי ומוכשר (ל''ת)

    עוז, 17/01/09 01:26


    IP: 87.68.177.170דווח על תגובה זו

  • 1.

    איך זה שישראלים תמיד מצליחים בחו''ל? אז זהו, שיותר אתגר להצליח פה! (ל''ת)

    מי שמצליח פה יצליח בכל מקום.., 16/01/09 17:57


    IP: 79.178.31.236דווח על תגובה זו

    • פחחחחחחחח (ל''ת)

      חחח, 09/02/14 22:07


      IP: 77.127.245.214 דווח על תגובה זו