• 7.

    לשפר את המתכון וזה יותר טעים

    דנה, 17/08/09 11:51

    עזבו אותכם ממים
    לוקחים נייר אפייה ומנחים על תבנית כדי אפילו 2 חתיכות פחות מלכלך שמים בתבנית רחבה נייר אפיה מסביב (במסגרת ) מפזרים מלח גס שיהיה כמות יפה כמו חצי שקית אפילו פחות מניחים את העוף באמצע אחרי שניקינו אותו
    ולתנור שעה

    לשפר את המתכון לחתוך לימון ולשים חצי ממנו בתוך העוף אם כמה עלי טימין

    ותפוחי אדמה להניח על הריצפה של התנור כמה זה יוצא כמו במדורה ויוצא מדהים!!!!!

  • 6.

    טעים!

    שירשיר, 15/01/09 12:04

    הכנתי כבר שלוש פעמים. הילדים מבקשים עוד עוד עוד עוף במלח. מתים על זה.

  • 5.

    ניסיתי ויצא מעולה!!

    טל, 14/01/09 14:13

    אחרי ששוברים את מעטה המלח צריך לנער היטב היטב.

  • 4.

    מלוח!

    נגה, 11/01/09 15:04

    זה כל כך מלוח שחבל על הזמן

  • 3.

    בלתי אכיל

    אלון, 11/01/09 01:02

    ניסיתי את גרסת ''הנועזים''
    זה יצא כל-כך מלוח שפשוט אי אפשר היה חאכול, ועוף שלם נזרק.

    נראה מוזר כשקראתי, ובדיעבד התברר לי שצדקתי.

  • 2.

    אחלה דבר להתמכר אליו- אוכל טוב ומעניין ובישול בכלל (ל''ת)

    שי, 09/01/09 12:16

  • 1.

    נשמע מעולה לגמרי

    דנה, 09/01/09 11:44

    ינוסה בקרוב