המתכון נשמע טעים, והתמונה מספיק מגרה כדי שאנסה אותו עכשיו לשבת (תודה!)
אבל קצת קיצוני שכיניתם אותו ''מפתיע'' בכתבה... כל העולם מכין תפוחי-אדמה עם צמחי תבלין, ואפילו סבתא שלי (שהיא אישה מדהימה אבל בשלנית מזעזעת) עושה תפו''א עם מרווה כבר עשרות שנים, היא התחילה בטימין וניסתה לשחק עם עובי הפרוסות וסוג התבלינים, וזה אחד המתכונים המעטים שיוצאים לה טוב...
כשאמרתם ''מפתיע'' ציפיתי למשהו מטורף, נניח ''תפוחי אדמה בשוקולד עם וודקה'' (לא שאני ממליצה לאכול מוטציה כזאת, מעולם לא ניסיתי ולא דחוף לי לנסות, אבל זו דוגמא ל''הפתעה'')... או אבקת זהב, או משהו...
כנראה שיש גבול לכמות ההפתעות שאפשר לסחוט מתפו''א תמים.
אם מישהו/מישהי מכירים מתכון תפו''א מפתיע באמת, אשמח אם תחלקו כאן :)