ישבתי פעמיים מסעדה המדוברת, ואני חייבת לומר כי התאכזבתי ממנה. בפעם הראשונה, עוד אמרתי לעצמי ש"קורה שיש ערב לא מוצלח במסעדה" אבל אחרי הפעם השניה, אני יכולה רק להניח שהבעיה אצל העובדים.
חרה לי ביותר הוא עניין השירות הקלוקל. המלצר (בשני המקרים), ערך את שולחן באופן בו אפילו פיקניק לא ייערך (כלי אוכל זרוקים בשולחן, כוסות לא נקיות).
בנוסף, המלצר עישן בתוך המסעדה היינו צריכים לקרוא לו מספר פעמים (כיוון שהוא היה עסוק בשיחה עם הברמן) למרות שגודל המקום הוא מטר על מטר.
נוסף על כך, נראה כי המלצר לא הכיר כלל את התפריט. כששאלתי אותו על מנה מסויימת, הוא לא ידע לענות לי ממה היא מורכבת, ורק אחרי שבהיתי בו ושאלתי "אתה יכול לבדוק?"- הוא באמת עשה לי את הטובה הזו.
אז במחירים של מסעדה בינונית+, עם שירות של מסעדה חלשה מינוס ונוחיות בהתאם, אני פשוט בוחרת להבא ללכת למסעדות בינוניות+, עם שירות לעניין. ככלות הכל, 100 מטר משם יש את מסעדת גוצ'ה (אם בפירות ים עסקינן).
וכן רבותיי- שירות יכול להרוס חוויה, כמו שהוא יכול לתקן חוויה לא נעימה. במקרה הזה- הוא רק הרס.