• 2.

    מעולה גדול אתה שף אלון גונן.

    חני'לה , 10/04/09 01:05

    מתכון מדהים חגיגי כמובן ינוסה .
    גם אם אני מכינה דומה תמיד הדשה של השכן יותר טוב-
    אני רוצה גם את שם העיר למיסעדה המשובחת שלך-
    סליחה לא ראתי עיר
    חג שמח לך ותודה על כול מתכון.

  • 1.

    נתח הבשר בתמונה אינו ''אוסובוקו''... (ל''ת)

    אורי, 30/12/08 18:23

    • נכון גם גם מהצלעות ניתן להכין נתכון זה

      חני'לה , 10/04/09 01:12

      כך נראה כמו צלע כבש או שוק קטן אשר ניתן להקטין את החתיכה-
      אבל שוב מצלעות כבש טלה הכוונה או שוק או האוסובוקו מכול זה מתאים לתנור למתכון על המרכיבים פה-אז קיבלנו תמונה של נתח בשר גם טלה- זה לא נורא עיקר המתכון מתאים לכול חלק שכתבתי ומה שנתן השף אלון גונן.
      זה לצורך תיקון עדין שלי-אם רוצים טין-זו הגדה-
      חג שמח למגיבים.