• 10.

    אורקה הופכת להיות טפאס בר

    ערן, 08/12/08 19:01

    הם בדרך למדריד לסיבוב מסעדות וחוזרים על מנת להפוך אותה לטפס בר, שזה בעצם אותו דבר כמו רפי כהן רק שהם גם עושים שינוי קונספט וכאלה... כנראה שלהבדיל מרפי כהן הם חושבים שהיצירה הקולינרית של שרויטמן לא צריכה להמשיך לפעום... או שפשוט שרויטמן לא שותף במסעדה

  • 9.

    מסעדות במיתון

    א.כ, 08/12/08 17:59

    מסעדה טובה שתמשיך להגיש אוכל טוב עם שירות טוב במחיר שפוי תשרוד .אורקה ושכמותה יסגרו בגלל אוכל בינוני במחיר מופקע

  • 8.

    די כבר לטחון את המצב

    ד, 08/12/08 14:18

    כבר כתבו בכל אתרי האוכל על סגירת RDB ברקרולה אורקה וכו

    חפשו נושאים חדשים!!

  • 7.

    אז מה חידשתם פה?? כבר קראנו את הכתבות האלה לפני שבועיים?

    גלי, 08/12/08 05:54

    היה בהארץ ובידיעות אחרונות. מה עם קצת נקודות חדשות של העסק הזה? לא חבל סתם להעביד את הכתב, אם אין לו שום דבר חשוב לומר? אטריות קרות. מה קרות, קפואות.

    • דווקא יש כאן סיכום ממצא (ל''ת)

      מיכל, 08/12/08 11:55

  • 6.

    חוסר הבנה של הכתב

    תמר, 08/12/08 04:57

    יפה אמר משל מאורקה שלא המיתון הביא לסגירת המסעדה אלא מיצוי. חבל שבכל כתבה בנושא זה מוזכרים שמם של אנטוניו מנסה ורונן דוברת בלוף. לסגירת מסעדותיהם לא היה דבר וחצי דבר עם המיתון. היו להם מסעדות גרועות (אלי אולי) ויומרניות (רד''ב) שלא הצליחו מהרגע שנפתחו וכל מי שטיפה מבין בתחום צפה את הכשלון מבעוד מועד. על מנת לעמעם את תחושת הכשלון, נוח לתרץ זאת בשל ''המצב''. חבל שכתבי האוכל ממשיכים לאכול בעצמם לוקשים של יחצ''נים ומסעדנים כושלים, במקום להביא לנו מידע טרי ומעודכן, ולהאמין שבאמת נבלע כל שטות בכל מחיר. אגב, כתבות ברוח זו, עם אותן הדוגמאות ממש, פורסמו כבר בכל עיתון ואתר אוכל אפשרי. מה עם לספק לקוראים קצת חדשות אמיתיות?

    • אין כזה דבר מיצוי זה בלוף זה תרוץ מסעדה לא תסגר אם היא מרויחה !!!

      עודד יערי, 08/12/08 09:52

      אלה הכל בלופים וסיפורים של שקרנים,זה ברור כשמש שמסעדה נסגרת בגלל שהיא לא מרויחה,אז או שנסגרת בכלל,או שמנסה להפוך לעממית יותר ונותנת תפריטים זולים יותר ולא בטוח בכלל שמה שהם מציעים זה זול יותר.
      אכלתי למשל ב''מיגל''ברחוב הירקון בתל אביב,המנות שהם הציעו ב29 שקל הם מנות לפראיירים מנות מוקטנות של חתיכת דג מושט(אמנון)מה הם ישימו דניס?ולצד זה רק תוספת אחת זה כאשר ההנורמה היא שתי תוספות זה הסטנדרט למנה בצלחת.
      הם אמנם כותבים שביחד עם זה יש סלט ירוק אבל עובדים על האנשים נותנים להם עלים של רוקט..וזה כאשר בהסבר למנת סלט ירוק מוסבר שזה עגבניות ומלפפונים וכולי..אבל זה עולה עוד כסף..בקיצור עם מנה קטנה כזאת ולא משביעה אתה ממולכד להזמין עוד מנה ואז מה עשית?זה הופף להיות 58 שקלים,זה לא כלכלי ועזבתי אותם.את הדניס שלהם הם מוכרים ב69 שקלים וזה לא בא עם מגוון סלטים שונים כמו במסעדות אחרות אז לא כלכלי ולא כדאי לאכול במיגל ודומיה.

  • 5.

    בטח הבינו שתל אביב זה לא ניו יורק

    --, 07/12/08 23:14

    למורת מה שהם חושבים ואף אחד שפוי לא יפרד מ-500 שקל בשביל ארוחה מסכנה.

  • 4.

    אלי אולי נסגרה כי היתה רעה. לא כי יש מיתון. (ל''ת)

    גיא, 07/12/08 20:20

  • 3.

    קשקושי יח''צ. (ל''ת)

    דן, 07/12/08 20:05

  • 2.

    יאללה, תקראו לגורדון (ל''ת)

    חולה על השרירים של רמזי, 07/12/08 19:41

  • 1.

    אוי ווי רוי

    מיתון, 07/12/08 17:46

    רחמים על הכתבן האומלל שהזיל דמעות תנין על המצב, אבל בסוף חזר לעצמו ונזכר לספר שעוד מנות ''יפציעו'' באורקה לפני שתיסגר. נקווה שיספיק לאכול אותן לפני שישקעו