• 6.

    פעם היה טוב-חבל

    ניב, 22/03/10 11:31

    אנחנו נוהגים לפקוד את המסעדה הזאת פעם בחודש לפחות. בעבר היה מ-ד-ה-י-ם. לאחרונה, התחילה שם תופעה מכוערת: מזמינים נניח 300 גר' (ב''רק בשר'' משלמים כידוע לפי משקל) ותמיד מקבלים 370-380 גר'.
    ההרגשה היא שמשחילים אותנו-תמיד ובאופן עקבי. אחנו לא מאלה שמחזירים מנות, אבל זה פשוט מגעיל. ואולי זה רק אני, אבל אני חושש שאת היין ב15 ש''ח התחילו למהול במים. הוא דליל וחסר גוף באופן מפתיע ביחס לעבר.. חבל.

    • מסכים עם ניב לחלוטין.

      לקוח קבוע, 23/03/10 18:23

      גם אני נוכחתי שלאחרונה באמת מנסים להגדיל מכירות בהוספת בשר למשקל שהלקוח מבקש בפועל.
      היין של ה''כפי יכולתך'' ב15 שקל כנראה באמת מהול במים. הוא פשוטמימי מדי...
      אכן חבל מאוד-''רק בשר'' כנראה לוקה במה שקורה אחרי זמן מסויים לכל המסעדות שמצליחות. יחד עם זאת-אני אוהב את האוירה ואמשיך להגיע.

  • 5.

    אחלה ביקורת..סועד תורן לפירסום מיד (ל''ת)

    נוני, 03/09/09 16:34

  • 4.

    בשר עלוב!!

    דוריס, 06/07/09 23:39

    איחושבים עצמם כמומחים לבשר ןאין ספק שמדובר בבשר קפוא.האנטריקוט יצא מהאש דק כנייר.הלחם פשוט ביותר.הבשר ללא ספק קפואהחציל מצוין.חלל מדהים.וחבל שכולם חןשבים עצמם כמבינים בבשר איכותי,לא נחזור לשם.

  • 3.

    מסעדה דוחה..

    שני, 14/06/09 09:52

    מסעדה מגעילה ביותר.. לא להתקרב בכלל...

  • 2.

    אתה לא רציני

    רועי לוי, 30/11/08 04:09

    אם מישהו משלם לך כסף על הביקורות שלך היית צריך לזהות שמדובר בבשרים מאיכות ירודה. מה עובר עליך. דווקא בגלל העירום המוחלט היית צריך להבחין בהבדל. חלק מהבשר קפוא, השאר צעיר מדי וכלום שמסביב לא ממש מעורר. מה יש לך גברת שגיא?

    • הלכת למסעדה הזו ?

      דן, 05/12/08 22:28

      מבחינת איכות הבשר - אחת ממסעדות הבשרים הטובות בארץ, ואני משווה אותה בקלות למסעדות בדרגה הראשונה בארץ.

      יש נקודות לשיפור שם, אבל -
      ככל שהביקורת הזו מצויינת, היא פשוט מצויינת. לא צריך לחשוד שהיא מוזמנת.
      בתור אורח קבוע במסעדה הזו, אני יכול להגיד לך - אני נהנה כל פעם. מהכל.

      • רועי צודק!!

        מ, 13/03/09 10:02

        הייתי שם עם חבר טוב ודפקנו את הראש. חלק מהנתחים (קצבים, צלעות, קבב) בסדר. אבל האנטריקוט על העצם נראה רקוב ועלוב וחלק מהנתחים האחרים נראה כאילו הופשר.

        דן - ''אחת ממסעדות הבשרים הטובות בארץ''? רואים שאין לך מושג בבשר....או שהיין עלה לך לראש. המקום הזה, לא מתקרב למסעדות כגון: לימוזין, מו ומו, דוריס שהידרדרה לאחרונה, או פורטרהאוס.

        מיטשוס בקצרין על הכוונת, אבל עוד לא הגענו לשם עדיין.

  • 1.

    אחלה מתכון לסטייק

    דותן, 27/11/08 14:54

    http://www.youtube.com/watch?v=rbeLsJFNMBc&feature