• 17.

    גלידת פרוזן יוגורט

    קצב מרסל, 08/08/15 10:51

    יש אנשים שרוצים לעשות לבד אז איזה עצה ללכת לסניף ולקנות אני בשומרי משקל וחשוב לי לדעת מה שמים אני גם רוצה לאכול גלידה
    אבל מבוקרת

    IP: 46.120.104.195דווח על תגובה זו

  • 16.

    רוצים קינוח טעים לחורף,,,

    דניאלה, 16/01/14 13:46

    הכינו סלט פירות מפלחי תפוז ומנדרינה קצוצים
    הוסיפו פרוסותמ- 2 בננות,
    (או פרוסות תותים),
    להוסיף -6 תמרים יבשים קצוצים,
    (או 3 כפות של צימוקים)
    ערבבו בקערה ביחד עם 2 יוגורט (יוגורמה),
    ותקבלו אחלה של קינוח ,
    קינוח טעים מאוד, קל ,ומהיר להכנה.
    ההצלחה מובטחת.

    IP: 84.109.99.219

  • 15.

    יש שערה על השולחן,,יא מגעילים (ל''ת)

    יריב, 29/04/13 13:58


    IP: 109.67.183.210דווח על תגובה זו

    • עשית לי את הערב.. נקרעתי מצחוק :) (ל''ת)

      חחחחחחחחח..., 30/04/13 19:52


      IP: 109.65.110.137 דווח על תגובה זו

  • 14.

    תענוג לקרוא את הרצינות של המחקר שלך על היוגורט

    חנה, 08/09/12 10:27

    כבר זמן מה רוצה להכין גלידה ביתית בטעם יוגורט וסוף סוף מצאתי התייחסות רצינית ודי מקיפה לגבי ההרכב של היוגורט והתנהגותו בשלבים השונים שהם חשובים להכנת גלידה.
    אגב, גלידת היוגורט הכי טעימה בעולם שניסיתי היא גלידת באר שבע. זה כבר הפך לאתגר בשבילי למצוא משהו טעים יותר.
    ועוד משווה... למה היוגורט כל כך יקר, מישהו יודע?

    IP: 84.94.165.151דווח על תגובה זו

  • 13.

    החלפת האלכוהול

    יוסי, 07/06/12 13:18

    אין לי וודקה. רום בהיר גם יתאים? אחוזי האלכוהול דומים וגם הטעם לא רחוק, אבל בשני המקרים נראה לי קצת מוזר אלכוהול עם יוגורט (אפילו שזה לא בשביל הטעם אלא למניעת הקפאה).

    IP: 84.110.194.249דווח על תגובה זו

  • 12.

    סינון היוגורט

    שאול, 17/08/11 15:18

    אפשר לסנן במשך לילה??(יותר מ-6 שעות)
    זה לא יסנן אותו יותר מידי??

    IP: 109.64.98.197דווח על תגובה זו

  • 11.

    מוות

    ג'ן, 17/05/11 15:54

    אני חושבת שכל החיידקים שהיוגורט עמוס בו,
    מתים אחרי ההקפאה.
    בכל זאת אני מתארת לעצמי שזה יותר טוב מגלידת שמנת ובכלל שומן זה לא רע :)

    IP: 89.139.13.70דווח על תגובה זו

  • 10.

    הכנתי יצא מעולה

    ..., 30/07/10 15:04

    גם אני השתמשתי ביוגרמה ויצא אחד לאחד כמו בחנות.

    IP: 95.86.85.74

  • 9.

    למי שאינו חושש מעוד קצת שומן - יוגורט מעולה

    קוהלת, 06/12/08 13:46

    לא הכנתי עדיין את המתכון, אך אני קונה לעתים את היוגורט 7% של תנובה, הנמכר בכד של 1.5 ליטר (פקק ירוק). טעם נהדר, במיוחד אחרי שהוא מפריש נוזלים אחרי כמה ימים במקרר (חיי המדף שלו - קרוב לחודש). די להוסיף ממתיק כלשהו (דבש, סילאן, סוכר), וכבר יש קינוח איכותי.

    IP: 84.110.168.139דווח על תגובה זו

  • 8.

    בקשר לפרוזן

    אביב, 04/12/08 18:13

    אני בן 14 והחלטתי להכין את זה אבל יש לי 2 שאלות:
    1. יש משהו אחר שהוא לא שומן/ סוכר/ אלכוהול שיכול לעכב קפיאה?
    2. אפשר לשים את היוגורט יותר זמן או פחות?
    3. אפשר להשתמש במקל וניל במקום תמצית? ואם כן איך...

    IP: 87.68.106.124

  • 7.

    יצא מצוין

    נועה, 25/11/08 08:44

    הכנתי את זה בסוף שבוע בתור קינוח קליל אחרי ארוחה כבדה. השתמשתי ב''יוגורמה''. לא סיננתי אותו קודם אמנם אבל יצא מצוין. הגשתי עם פירות יער. כולם סיימו וביקשו עוד...
    בקיצור - רעיון מצוין לקינוח קל ולא יקר!

    IP: 172.16.1.1דווח על תגובה זו

  • 6.

    רותי אל תקשיבי להם - את גאונה!!!

    מאיה, 23/11/08 22:19

    מתה עלייך,

    מאיה

    IP: 77.125.101.217דווח על תגובה זו

  • 5.

    יוגורט מסונן בחיתול.....יש לזה שם!!! קוראים לזה לבנה!!! (ל''ת)

    איל, 21/11/08 09:59


    IP: 89.0.58.15דווח על תגובה זו

  • 4.

    המתיקות אולי פוחת בקור אבל הקלוריות לא!

    דני, 20/11/08 22:53

    למעשה אפשר לקחת גם ליטר יוגורט של תנובה, לשים אותו בחיתול - בדיוק כפי שמכינים לבנה ביתית, להשאיר במקרר יום וחצי, להקפיא מעט ולהוסיף פירות.

    IP: 85.250.210.204דווח על תגובה זו

  • 3.

    המלצה על יוגורט

    -, 20/11/08 22:25

    יוגורמה - יוגורט מחלב כבשים,
    שאין לו תחילף בארץ. להרגיש בבלקן.

    IP: 77.126.100.157דווח על תגובה זו

    • נכון, זה היוגורט הטעים מכולם! (ל''ת)

      בשלנית, 04/02/10 15:55


      IP: 85.250.191.54 דווח על תגובה זו

  • 2.

    רבע כוס סוכר וסינון המים

    פטרוזיליה ננסית, 20/11/08 20:22

    והנה, יש לנו מוצר עם אחוזי שומן גבוהים מ-3% ועם רמת סוכר שאינה נופלת מזו הנמכרת בחנויות היוגורט

    (וזה בלי להתאמץ וללכלך כלים)

    IP: 82.81.160.243

    • תגובה ענקית (ל''ת)

      הרסת אותי, 21/11/08 00:31


      IP: 85.250.192.104 דווח על תגובה זו

  • 1.

    נא, עדיף כבר לאכול את היוגורט כמו שהוא

    קרוסלה, 20/11/08 16:04

    בלי לעשות ממנו גלידה.
    טעים כמעט בדיוק באותה מידה, ולא מקרר! עכשיו חורף!

    IP: 213.8.54.194דווח על תגובה זו