• 11.

    אכזבה...

    rachel, 19/06/09 01:41

    היום 18.6.09 שעה 18.00ביקרנו במסעדה כרמלה סופרנו ברחוב מנחם בגין ושמחנו להנות ממבצע ה''יומהולדת'' שבו תומחרו מס. סוגי פיצות ב- 10 ש''ח. הזמנו 4 פיצות,אחת לאיש.הפיצה שלי הגיעה שרופה וביקשתי להחליף,המלצרית תמהה על הבקשה אך החזירה אותה למטבח.תוך דקות ספורות הוחזרה אותה פיצה ללא החלקים השרופים(פשוט קילפו אותם).כדי להמנע מאי נעימות בלעתי את ה''צפרדע '' ואכלתי את הפיצה.אני וגב' נוספת שהיתה עימנו, לא הצלחנו לאכול את כל הפיצה וביקשנו מהמלצרית לארוז לנו לקחת. נענינו בשלילה ביקשנו לדבר עם מנהל המשמרת(שלצערי לא שאלתי לשמו) לבירור הנושא.הסברנו לו שאנו מעוניינים להמשיך להינות מהפיצה אך לצערנו כרגע אנחנו ''מלאים'', נעננו בשלילה בטענה שהמבצע הוא ל''ישיבה בלבד'' הבאתי לידיעתו שבביקורנו הקודם במסעדה איפשרו לי לקחת את שאריות הפיצה שלי ואף ארזו אותה כמקובל וכי אנו מתפלאים על היחס ואף ציינו כי אחרי יחס כזה לא נפקוד יותר את המסעדה.תגובתו היתה בוטה ופוגעה ציטוט:''איני מעונין בלקוחות כמוכם'' ואף שמענו אותו אומר למלצרית ''שולחן של 50 ש''ח ואיזה בלאגן הם עושים''.למותר לציין כי יצאנו מאוכזבים וכעוסים.חייבת לציין כי בשתי הפעמים הקודמות שביקרנו במסעדה זכינו ליחס ולשירות מעולים שלא לדבר על איכות המנות ואכן חזרנו בפעם השלישית וכנראה גם האחרונה.

  • 10.

    MUST!!!

    ניר בר, 17/03/09 15:19

    אין מצב שתתאכזבו,איכותי,מפנק ובמחיר מצחיק!!!

  • 9.

    גם מבקרים טועים (ל''ת)

    ירון, 26/11/08 02:47

  • 8.

    מטרתה היחידה של ביקורת המסעדות

    בן רימוז', 25/11/08 10:35

    של שגיא כהן היא להראות שהוא נותן 25% טיפ. מה הקשר בין גובה הטיפ שנותן מר כהן לבין איכות המסעדה?
    ואגב, אכלתי בכרמלה סופרנו והיה אחלה.חבל רק שלא קיבלתי טיראמיסו על חשבון הבית. אולי זה היה בגלל שהבעלים זיהו את מר כהן ואולי נתנו לו גביע עם טיראמיסו כדי שמר כהן יוכל להשתמש בו בתור מירקקה ולא יוציא את מררתו על המסעדה עצמה. טעה, טעות, טועים.

  • 7.

    הביקורת של מר צרפתי יותר נכונה

    תמירא, 22/11/08 22:55

    ובאמת לא צריך שני ביקורות על מסעדה אחת..... לא חבל על הכסף??

  • 6.

    ל 2 ובעלי קשרים עים אלוהים

    חמצמץ, 22/11/08 17:40

    אים אסור גדי בחלב אימו למה מותר שניצל טבול בביצה?

  • 5.

    מסעדה מעולה

    מדריך משליין, 22/11/08 14:17

    מקום מעולה. היינו לפני שבועיים ולא האמנו למה שבא אל פינו. האוכל מעולה, השרות בסדר, חומרי הגלם - מעולים. ההערה היחידה - תפריט היין מורכב מיינות נחותים לחלוטין.
    שוב, האוכל ראוי לכל שבח. הלוואי ויחזיקו מעמד

  • 4.

    למה דרוויניזם חברתי? דרוויניזם מקצועי

    פנזנס, 21/11/08 12:33

    הרי מסעדנות היא אחד המקצועות הכי מזולזלים בעולם ומקצוע מלא בחובבנים. בדרך כלל אותם חובבנים לא זקוקים להרבה בכדי לפשוט רגל אבל אם משבר כלכלי יכול לדלל את השורות ולהגן על קהל הצרכנים (הם אלא שחשובים באמת) ממסעדות חובבניות ויומרניות - מה טוב

  • 3.

    בסוף חוזרים למסעדות הפועלים; רק שמזמן המחירים ם לא של פועלים. (ל''ת)

    מחירים מופרזים, 20/11/08 22:57

  • 2.

    מגיע לך, שגיא! המשך לאכול טלה עם פרמזן, אדון כהן...

    אבו אל יאהוד, 20/11/08 16:03

    גם אכזרי, גם מגעיל וגם לא-כשר, ובעיקר בפיו של נצר למשפחת כהנים...
    אוי אוי, יא ווילי מחאמדי, הכל מן אללה!

  • 1.

    אלון - כתב באתר זה NRG לפני שבוע ביקורת הפוכה

    אולי תחליטו, 20/11/08 15:35

    מילא שאותו אתר מבקר באותה המסעדה פעמיים שבוע לאחר שבוע, אבל בכל פעם ביקורת הפוכה ???