קרה לי דבר מוזר.קניתי ובישלתי 4 סלקים בינונים בסיר עם מים למשך 2 וחצי שעות. לאחר שהתקררו קילפתי אותם ושהתחלתי לחתוך לקוביות גיליתי חוטים כאלה, סיבים של הסלק עצמו. ממה הדבר נובע? מישהו יודע? כל הסלט נהרס ולא ניתן היה לאכול אותו...בדל כמות רבה של סיבים שיצאו מהסלק.
ציטוט:''בהרבה מתכונים ישנים מתבקשים לבשל את הסלק, דבר הגורם ל''פציעתו'' ולאיבוד ערכים תזונתיים.
את מציעה שיטות הכנה אחרות:
בישול במיקרוגל (למי שמעדיף לחסוך את הזמן) עם כמות קטנה של מים נמשך כמחצית הזמן.''