• 7.

    איזה אתר לא ידידותי.לא מצליחה לקרא את התפריט.חבל. (ל''ת)

    רוני, 27/02/10 00:19

  • 6.

    יצאנו רעבים

    אבי, 20/02/10 21:15

    20.2.10
    האוכל טעים ומוקפד, והמחירים באמת סבירים, אבל, וזהו אבל גדול, באנו 8 אנשים, כל אחד אכל מנה ראשונה ומנה עיקרית, וגם קנינו שני בקבוקי יין שיהיה נחמד. למרות כל אלו-יצאנו רעבים. פשוט ככה, חשוב לציין שכל הסועדים הינם אנשים במידה ממוצעת עם יתאבון ממוצע שבא על סיפוקו כמעט בכל מקום אחר בו סעדנו. המנות קטנות עד כדי גיחוך, וזה מסביר את סבירות המחירים. אני מאלה שמחזיקים בדיעה שעדיף לי שייגבו ממני עוד 10 ש''ח על המנה, ושאני אחליט לבד אם יקר או משתלם לי, אבל מה שבטוח - אצא שבע.
    על הקינוח ויתרנו, החלטנו לאכול גלידה במתחם באזל, לא לפני שכל אחד מאיתנו סעד את ליבו במשולש פיצה מהפיצריה השכונתית במתחם. פשוט ככה.

  • 5.

    רוסטיקו בבזל

    חוגג, 12/12/09 19:48

    היינו,נהנינו.אוכל מצוין,שירות מעולה בזכות מלצרית סבלנית,חייכנית,אדיבה ונענית לכל בקשותינו.
    לצערי,התהודה בפנים לא משהו,בעיקר כששולחן לידינו ישבה חבורה,לא רעשנית,אך די היה בדיבוריהם כדי שאנו לא נשמע את עצמנו.
    בנוסף,המוזיקה מהרמקולים, שלדאבון הלב משמיעים בקולי-קולות בכל מסעדה,קפה או פיצוציה - הורסת את התענוג ומונעת שיח בין הסועדים.
    אך האוכל עצמו-מצוין ומשובח.
    מנת דג הדניס הצרוב בתנור,טעימה אך כה קטנה,ואין איתה שום תוספת,מה שמשאיר אותך רעב.וזה עוד ב89ש''ח.

  • 4.

    רוסטיקו

    גל, 20/11/08 18:24

    מצחיק,אתמול רעייתיואני,תושביהמתחם,החלטנו לרדת לאכול ארוחת ערב ברוסטיקו בזל.
    אני הזמנתי את פפרדלה בולונז ורעייתי ביקשה את האנטרקוט.רעייתי קיבלה מיד את ההסבר שאין אנטרקוט,יש פילה במקום.הסכמנו.
    קיבלנו לשולחן את הפוקצה עם הצלוחית שמן זית-בלסמי.פוקצה,קרה ויבשושית,בנונית להחריד.
    הפפרדלה הגיעה בכמות גדולה של אטריות פפרדלה,אבל הבולונז..יבשושי,מעט בכמות.יש לפחות עשרים מסעדות תל אבייבות שמגישות בולונז הרבה הרבה יותר טוב.
    הפילה הגיעה עם הרבה תפוחי אדמה ובצל כתוספת טעימה אבל הבשר של הפילה {שתי חתיכות}..נו כבר אכלתי ברוב המסעדות טוב ממנו.יש להחליף מיד את הקצב שמספק את הפילה הזה.
    חבל,כי המקום נעים אבל לא נותן לך הרגשה שקיבלת תמורה בעד האגרה.

  • 3.

    אבל למה להזמין בשר במסעדת פסטות!

    ניסתה את הקנלוני, אהבה, 12/11/08 11:36

    זה כמו להיכנס למסעדת סושי ולהזמין שניצל. כותבים ביקורת על מסעדה איטלקית, תכתבו על מנות שמשקפות את התפריט! ולא, פסטה אחת למנה ראשונה לא נחשבת.

    ולענייננו: הפיצה סבירה מינוס, אבל קנלוני במילוי תרד וריקוטה מ-עו-לה. עוד טעמנו מנה ראשונה של קלמרי עם זוקיני ונענע - ללקק את האצבעות. לווה בפוקצ'ה טרייה מצויינת.

  • 2.

    150גר' פילה ב-93ש''ח? מי מת?

    אורית, 09/11/08 17:55

    אחר כך יתפלאן בעלי המסעדות שאנשים לא באים והם נאלצים לסגור?! לפחות זה לא המחיר של ''דלאל'' שתוקעים לך איזה 150 ש''ח על שני מדליונים מצומקים שאפילו לא שוקלים 100 גר'! לכל בעלי המסעדות=300גר' לסטיק כזה או אחר זה המינימום!!! ככה מלמדים בכל בתי הספר לבישול כולל הקורדון בלו!!

    • במחיר הזה אני קונה 1.2 קילו פילה מיושן ומכין בבית

      אמת ויציב, 20/11/08 23:02

      נכון שהחוויה של אכילה בחוץ שונה אבל לא במקומות שפושטים ללקוחות את העור; למה אני חתול?

      אגב, ניסיתי את הפיצה של רוסטיקו ברוטשילד ואני חייב לציין שנעם לי.

      ואם בענייני פיצה עסקנן, אז מאוד מומלץ לנסות את העסקיות החדשות ברדיו רוסקו.

      • התכוונתי ל 1/2 ק''ג...כ160-180 לק''ג אצל הקצב (ל''ת)

        אמת ויציב, 21/11/08 09:52

  • 1.

    חחח איך צחקתי- כתוב מעולה

    יונית, 09/11/08 17:16

    אקפוץ לשם בהזדמנות הבאה שלי בתל- אביב