• 12.

    גראטן תפוי אדמה

    חנה אור חן, 27/09/15 15:14

    מיתחת לגראטן לשם שני עלי פילו זה משדרג אותו

    IP: 79.178.0.179דווח על תגובה זו

  • 11.

    מתכון מעולה

    איריס, 03/01/15 12:25

    הכנתי אתמול. מתכון קליל יוצא מעולה!! קיבלתי המון תשבוחות!!

    IP: 79.180.56.235דווח על תגובה זו

  • 10.

    האם לכסות?

    נירה, 07/05/14 07:36

    האם לכסות המאפה בזמן האפייה?

    IP: 77.125.161.207דווח על תגובה זו

    • לא

      ענת, 08/05/14 12:24

      אין צורך, יוצא מדהים!

      IP: 31.168.67.111 דווח על תגובה זו

  • 9.

    תודה

    דידי, 04/05/14 23:00

    יו איך את כותבת יפה, נהנתי וצחקתי:)

    IP: 93.172.88.135דווח על תגובה זו

  • 8.

    הכנתי, מעולה, רק שינוי/תיקון חשוב:

    איריס, 30/11/12 20:55

    2 כפיות מלח זה המון! יצא קצת מלוח..
    בפעם הבאה אכין רק עם כפית אחת.

    IP: 109.160.250.106

  • 7.

    לא הבנתי

    אלה, 15/05/12 08:12

    יש משהו שלא הבנתי,
    כשאני שופכת הכל לתפנית אני שופכת את זה יחד עם הנוזל של החלב שהתבשל יחד עם החלב?

    IP: 212.150.71.177דווח על תגובה זו

    • ממה שהבנתי, כן.

      איריס, 30/11/12 20:56

      את השמנת והגבינה מוסיפים לסיר החלב, והכל ביחד לתבנית. זה מה שעשיתי ויצא טוב.

      IP: 109.160.250.106 דווח על תגובה זו

  • 6.

    יצא מצוין!

    ליאת, 01/08/11 14:52

    לא היה לי איך לחתוך את התפו"א כ"כ דק אז פשוט השתמשתי בקולפן ירקות ועשיתי מרצועות של תפו"א יצא משובח...!

    IP: 109.186.23.210דווח על תגובה זו

  • 5.

    רק עגל שותה חלב (ל''ת)

    ערן וגן, 21/03/11 11:16


    IP: 84.229.171.119דווח על תגובה זו

  • 4.

    הכנתי אתמול למשפחה שאירחתי- יצא מ-ע-ו-ל-ה!

    ענת, 02/02/11 23:18

    פעם ראשונה שהכנתי ככה גראטן עם החלב על האש ובאמת יצא הכי טוב (והכנתי את זה מספר פעמים לא קטן בעברי)
    ממליצה מאוד על המתכון!

    IP: 109.66.205.22דווח על תגובה זו

  • 3.

    וואי, איך בא לי כזה עכשיו

    ג, 02/11/08 21:22

    (ואני אחרי 2 קעריות מרק)

    IP: 217.132.10.186דווח על תגובה זו

  • 2.

    הכנתי אתמול יצא מדהים!!!!! (ל''ת)

    גדולה, 01/11/08 07:17


    IP: 77.126.10.169דווח על תגובה זו

  • 1.

    עוד מתכונים בבקשה (ל''ת)

    יופי. עכשיו מתכון לרביכה טובה, 30/10/08 13:18


    IP: 192.114.184.106דווח על תגובה זו

    • רביכה טובה

      שפית בקליפורניה, 01/11/08 08:53

      חצי חמאה וחצי קמח.
      המיסי היטב את החמאה ואחר כך הוסיפי את הקמח.
      ערבבי לצבע בהיר, בלונד או חום - תלוי עד כמה עז את רוצה את הטעם הסופי של המרק, למשל

      לבשמל Bechamel עדיף רק צבע בהיר.
      אפשר גם בצל קצוץ עם חמאה: לטגן בחום בינוני עד שהבצל נעשה שקוף ואחר כך להוסיף את הקמח.

      IP: 63.249.106.85 דווח על תגובה זו