• 5.

    הכנתי את זה אתמול ו..

    נועית, 03/10/10 12:01

    הדעות היו חלוקות, היה לזה טעם מאוד בנני ושוקולדי(הוספתי קצת שוקולד מריר 60%) אבל משום מה גם טעם אלכוהולי-אולי כי הבננות היו בשלות מאוד והן התחילו לתסוס..
    בכל אופן, אני חושבת שזה סה״כ די טעים ובהתחשב ברכיבים המשובחים, אני אאמץ אץ המתכון ואכין לקהל שמוכן להתנסות!
    תודה

  • 4.

    לי זה נראה סוף הדרך

    תודה למעריב ולשף, 31/10/08 08:10

    למה אני צריכה להכניס חרא לגוף שלי כדי להנות ממוס? איכות רבותי זה שהמרכיבים הם לא חרא שמזיק לגוף.אני לא לוקחת מתכונים מכל מיני שפים שמנים עם תחת של מודעת פרסומת שאומרים לי: ''כשאני צריך X אני פשוט לוקח Y ועושה איתו Z'' סליחה, אבל למה שיענין אותי ללמוד ממך איך אתה מכין את האוכל שיוצא מהמטבח שלך אם הוא כזה שגורך לך לאספקט נורא מהותי של החיים לנזק בל יתואר? יש פיל בחדר רבותי, מדוע שאתכלם ממנו?
    סו, סו, משהו שלא מתעלם ממנו ולא חושב שאתרשם ממתכון מוס שעשוי מסוכר ושומן שאולי ילדים מתרשמים ממנו אבל לא אנשים שאוהבים לפנק את עצמם בפינוקים איכותיים. הועתק, וייעשה. תודה.

  • 3.

    את איכס בעצמך (ל''ת)

    מיכל, 30/10/08 23:36

  • 2.

    נראה לי קצת היסחפות

    מיכל אחרת, 30/10/08 11:14

    לקרוא למוס עם שתי כפיות קקאו מוס בננות-שוקולד

  • 1.

    נראה לי איכס (ל''ת)

    מיכל, 29/10/08 14:46