ניתן לכתוב כל מה שהנייר סופג....
כאחד שגר בספרד, ומכין את זה ע''פ מתכון של אחד מהמסעדנים המובילים, זה אפילו אינו דומה לסנגריה.
הפעם והסיבה היחידה שמשתמשים ביין ריוחה בסנגריה, הוא בתנאי שזה הריוחה הזול ביותר שקיים בשוק.... כל יין אדום, העיקר שיהיה הכי זול.... הטעמים מגיעים משאר המרכיבים.
לגבי הפירות, בספרד משתמשים: בתפוז, לימון ותפוח... וזהו, לא אפרסק, לא שזיף ולא שאר הפירות מהדוכן שבשוק...
את הסודה להחליף בפאנטה תפוז ולימון.
ולחזק את המשקה, מוסיפים קורבואזייה, וורמוט לבן, ג'ין ובקרדי או רום.
עשו טובה לעצמכם, וותרו על הסוכר, הוא מיותר... כן יש מקומות בספרד, בהן תוכלו לקבל זאת עם סוכר, אך אלו הן המקומות בהן הסנגריה היא הגרועה ביותר..
הוסיפו הרבה קוביות קרח, וחיסכו מעצמכם את עבודת הכתישה...
ותהנו, אם תצליחו לארגן לעצמכם, שקיעה אדומה צהובה ליד הים, תוך כדי השתיה... אזי הצלחתם להגיע למתכון האידיאלי.