• 14.

    עסק בלי רישוי עסק הוא עסק מסוכן

    שמעון, 08/03/09 12:20

    לחברה המומלצת הזו, אין רישוי עסקים. אין פיקוח עירוני, אין פיקוח תברואתי.
    לאור מקרים ששמעתי וגם אישית - כאבי בטן אחרי ארוחה שם - שלא תבואו בטענות.
    מקום כזה - מדוע אינו משיג רישוי עסק? יש סיבה טובה כנראה.

  • 13.

    תודה לחסיה משירי

    טוביה, 20/12/08 22:34

    אכלתי במסעדת שירי הכתבה של שגיא נכונה ויותר מכך. פשוט מאוד היום אני יודע שעד כה רימו אותי בכל פעם שאכלתי במקום אחר בשר טרי ומעולה יש כנראה רק בשיריושוב תודה לחסיה שדאגה לאורחים שלי שנהנו מאוד ושוב תודה לה על הבשר מהאטליז אםילו אישתי סוף סוף הצליחה לבשל אוכל טעים כל הכבוד .

    • סוף סוף אתה מביא בשר מעולה ינקניק (ל''ת)

      רחל, 22/12/08 11:49

  • 12.

    רק כך צריך לשווק בשר.

    חווה, 10/12/08 21:49

    משרד הבריאות צריך להשתמש באטליז שירי כדוגמה לדרך בה צריכים למכור בשר לבריאות הציבור

  • 11.

    החברה האלה פשוט מבינים בבשר

    מוטי, 27/11/08 00:00

    אכלתי במסעדה מספר פעמים ובאמת נהנתי אבל רק כשנכנסים לאטליז מבינים מה הקסם באמת לא נתקלתי באטליז כזה מעולם נקי כמו חדר ניתוח ובעל הבית גאה לערוך סיור במקררים ובחדרי העבודה וזה יחודי רק למי שמכבד את המקצוע שלו כל הכבוד עומר מילר מפודארט צודק בכל מילה .מומלץ לסייר במקררים הבשר ברמה שלא תראו בשום מקום 10

  • 10.

    טעים במיוחד וחמים כמו פעם

    מאיה, 24/11/08 14:19

    היינו במסעדה בעלי ואני ואכלנו הוא מהסטייק ואני מהקבב וכמובן מהמנות הראשונות הרול והכבד קצוץ מה אומר, נהנינו מאד. שמחים שהמסעדה קיימת. נמאס משיפודיות שמשביעות עם סלטים ומאכילות אותנו בשרים נוראיים.
    והמחירים מצויינים כלל לא יקר.
    ממליצים בחום.
    תודה לשגיא שהביא לידיעתנו כלל לא ידענו על קיומה של המסעדה למרות שאנו קונים בשר מ''שירי'' בעיר.

  • 9.

    כל מי שמכיר את המקום יודע את זה... כנסו למידע נוסף!

    עידן, 29/10/08 22:53

    כתבה טובה, הצלם לפי שמו צלם עיתונות של מעריב ולכן התמונה נראת ככה...(צריך לדעת לצלם אוכל)

    בכל מקרה בעניין המסעדה,
    אתם צריכים לראות איך מסעדה עובדת כמעט מבלי לפרסם את עצמה, מה שאומר שרוב לקוחותיה הם קבועים כמוני, לקוחות שכבר מזמן לא רק אוהבים בשר אלא מבינים בבשר - כאלו שיודעים בשר טוב מה הוא.

    אין הרבה מקומות בארץ שיודעים איך לטפל בכל סוגי הבשרים כמו שיודעים בשירי, בכל זאת לא מאוחרי כל מסעדן עומד מוניטין של 3 דורות קצבים. ובמקרה הזה לא מדובר בעוד קצבייה, ללא ספק אחת מה-3 הטובות בישראל!

    ויש גם הוכחה כאן במעריב שאפילו השפים חושבים ככה:
    https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/12/ART1/730/839.html


    מי שנותן גיחה לבאר שבע, לאחר ארוחה מעולה בשירי, לא לוותר על האטליז הצמוד.
    בפנים יחכה לכם בחור צנוע מאן מאגר מידע מהלך בשם שאול, אל תתבישו - בקשו ממנו מתכון מתאים לכל נתח בשר שרכשתם... המחמאות לא יאחרו להגיע :)

    ד''א לא צירפו בכתבה את האתר של המסעדה למי שמעוניין:
    http://www.shirionline.co.il

    • מעניין מי זה עידן...

      טלי, 11/11/08 16:31

      כשאני הייתי שם זו היתה נפילה. על הפנים!
      אהה והסטייק היה במחיר שפוי יותר - 80 ש"ח..

  • 8.

    תודה לשגיא כהן באר שבע על המפה הקולינרית

    אפי, 27/10/08 09:08

    תודה למר שגיא שהעז להגיע לבאר שבע ואף להתכבד בארוחה הגונה אנו מכירים יותר אנשים שמאמינים שבאר שבע היה רק מקום לתדלק את ריכבם בדרך לאילת תודה על ניפוץ הסטיגמה מכל תושבי הדרום ולכל אותם התושבים תתכילו להתגאות בעסקים המקומיים ויש על מה . מתושב גאה.

    • ל-8 צודק בכל מילה (ל''ת)

      קרן, 27/10/08 11:45

  • 7.

    יאמי יאמי

    sa באר-שבע, 26/10/08 12:03

    את הצלחות שלנו לא היה צריך לנקות כי ליקקנו אותן.ממליצה גם לבקר באיטליז, בשר טרייייייי ואיכותי.

  • 6.

    כל מילה בסלע

    אלי, 25/10/08 23:12

    אין ספק שהבשרים ברמה אחרת. אנחנו אוכלים כשר ובאמת שלא ניתן למצוא מסעדות שיכולות להתחרות במנות של שירי אנחנו מאד נהנים לאכול שם וממליצים בחום לכל מי שאוהב בשר אכותי.
    ולטלי - אנשים נהנים מהאוכל את לא חושבת שדוחה לכתוב מה שכתבת????? קצת דרך ארץ.

  • 5.

    טעים למות! (ל''ת)

    אוכלת במסעדה, 25/10/08 14:44

  • 4.

    נראה דוחה ברמות בתמונה (ל''ת)

    טלי, 25/10/08 09:10

    • צודקת צילום גרוע אבל טעים משהוא

      אבני, 27/10/08 12:53

      יש סכנה אמתית בבשר והמוצרים של שירי הם ממכרים ראו הוזהרתם ממכור כרוני

  • 3.

    אוי אוי אוי כמה שזה נכון!

    מור אבנעים, 24/10/08 18:28

    כלקוח קבוע של שירי (גם של האיטליז וגם של המסעדה) אני אומר לכם אין תחליף לשירי, לא בת''א ולא בצפון, בשירי יודעים איך לטפל בבשר, אני יוצא פעם בשבועיים-שלושה הבית מצבא ודבר ראשון יום שישי בבוקר אני באטליז עושה בשרים איכותיים על האש בשישי בצהריים ובמוצ''ש חובה ליפול על איזה סטייק עצבני של 450 גרם עם מרגז וכנפיים כמנות ראשונות, או לפעמיים שיוצא מהצבא חבר מורעב כמוני אנחנו נופלים יחד על פלטה של 2,200 גרם! (זה מיועד לארבע אנשים רעבים אבל אחרי שלושה שבועות של אוכל זבל בצבא אנחנו מצליחים לאכול את זה ביחד)

    חברים עוד משהו שמאוד כדאי לדעת, יש להם המבורגר טלה שלא רואה ממטר שום המבורגר בארץ!

    יאללה מחר בערב הסטייק מחכה לי...

  • 2.

    הבשר הכי טוב בארץ! תאמינו לי! (ל''ת)

    אוכל במסעדה, 23/10/08 19:55

  • 1.

    כל מילה נכונה!

    יעל ומיכאל, ראש פינה, 23/10/08 16:02

    היינו במסעדה בדרכנו לאילת והיה מפתיע ומעולה. תודה על ההנאה