• 9.

    קצת הגהה

    ששת, 22/12/13 10:54

    ל הייתה מזיקה

    IP: 84.229.15.115דווח על תגובה זו

  • 8.

    כתבה מעולה וכתיבה מצחיקה ברמות

    מיכל, 13/12/13 09:33

    נהנתי לקרוא וגם צחקתי בקול רם! ועכשיו אני פונה לכיוון המטבח להכין..

    IP: 41.190.16.114דווח על תגובה זו

  • 7.

    תמונות (ל''ת)

    נואם, 27/02/09 14:25


    IP: 81.5.34.18דווח על תגובה זו

  • 6.

    המתכון נפלא

    יעל, 23/09/08 10:31

    קצת עבודת עריכה הייתה מורידה את שגיאות ההדפסה מהמתכון.
    אבל בכל מקרה - הוא מעולה.
    יצא רטטוי מדהים, למרות שהקישואים החליפו את הזוקיני.

    IP: 93.172.241.221דווח על תגובה זו

  • 5.

    הלל לירקות

    שף שפע, 19/09/08 19:52

    חומרי גלם טובים והכנה מדויקת יוצרים אוכל צימחוני עשיר, טעים ונפלא.

    תודה על כתבה מרעננת על כוחם של הירקות.

    IP: 77.127.152.117דווח על תגובה זו

  • 4.

    Light Summer Meal?

    Hamptonian, 16/09/08 20:00

    How can a light summer meal be prepared in about 2 hours and with 5 different dishes? kinda' defeats the purpose, doesn't it?!

    IP: 71.167.61.127דווח על תגובה זו

  • 3.

    מתכון לא ברור

    עברית, 14/09/08 15:54

    וטעויות כתיב/הדפסה מביכות שלא מכבדות לא את הכותבת ולא את הקורא, שצריך לנחש מה כתוב. ואם לא יודעים צרפתית, עדיף לוותר עליה. גם כדי לכתוב צרפתית בעברית צריך הבנה מינימלית.

    IP: 93.172.143.102דווח על תגובה זו

  • 2.

    החבר הקרוב שלך צוצק אבל הסיבות שלו שגויות

    דוד/פאריז, 14/09/08 15:14

    מה שהכי מפתיע אצליך הוא איך מעתונאית אוכל בכירה ומצויינת את מדרדרת משבוע לשבוע לכותבת חיבורים ברמה של כיתה גימל. הסיפור המומצא בינך לבין ה''גב פרנל'' היה מקבל בקושי ''כמעט טוב''. עדיף כבר חיבורי הפרסומת הלא כל כך סמויה שאת מכניסה לאחרונה לכתבותייך.
    תהליך ההדרדרות המצער של מעריב הולך ונמשך.

    IP: 86.69.44.94דווח על תגובה זו

    • והעריכה מטופשת ומפריעה לקורא (ל''ת)

      זהבה המתוקה, 14/09/08 22:30


      IP: 77.125.110.21 דווח על תגובה זו

  • 1.

    הרטטוי

    רותי, 13/09/08 21:50

    לא ידעתי שפרנל אנטישמית.ואנחנו רק 149.נשיקות צילבה

    IP: 89.225.30.79דווח על תגובה זו