• 6.

    HORCHATA ????

    יעקב, 12/08/08 23:55

    עשוי מאורז וחלב מתוק????
    איזו שטות יכןלים לכתוב..... לפחות הייתם מבררים מה זה?

    הורצטה, זהו אגוז טייגר, גידול טיפוסי ואופייני לוולנסיה שבספרד.
    שמשרים אותו במים, טוחנים ומסננים... יוצא נוזל בצבע חאקי, אדשר לו מוסיפים סוכר ומקררים היטב לפני הגשה....
    ואין שום מרכיב מהשטויות שכתבתם.. לא אורז ולא חלב....
    טעים? ... מאד. מרענן? ... כן... ובגלל הסוכר אינו דיאטטי.

  • 5.

    HORCHATA ????

    יעקב, 12/08/08 23:52

    עשוי מאורז וחלב מתוק????
    איזו שטות יכןלים לכתוב..... לפחות הייתם מבררים מה זה?

    הורצטה, זהו אגוז טייגר, גידול טיפוסי ואופייני לוולנסיה שבספרד.
    שמשרים אותו במים, טוחנים ומסננים... יוצא נוזל בצבע חאקי, אדשר לו מוסיפים סוכר ומקררים היטב לפני הגשה....
    ואין שום מרכיב מהשטויות שכתבתם.. לא אורז ולא חלב....
    טעים? ... מאד. מרענן? ... כן... ובגלל הסוכר אינו דיאטטי.

    • אולי יש תחליפים או וריאציות (ל''ת)

      (כי יש אורז עם ארומה אגוזית), 18/08/08 08:54

  • 4.

    אין על ברטיון!

    צרפתי שמבין, 12/08/08 22:47

    מדובר בגלידת גורמה אמיתית! אמורינו זה גועל נפש. השתלטות טעמי השמנת הזולים על החיך הצרפתי האנין! חרפה!

  • 3.

    אין כמו ''Zanoni & Zanoni'' בוינה

    דודו, 11/08/08 14:06

    כל מי שנוסע לוינה בפרט ואוסטריה בכלל יודע שיש כמה דברים שאסור לוותר עליהם בכל הנוגע לאוכל. מלבד השניצל הוינאי המדהים והעוגות המיוחדות שלהם, לאוסטרים יש גלידה מדהימה, אפילו ביחס למולדת הגלידה, איטליה.
    גולת הכותרת בוינה היא הגלידריה Zanoni&Zanoni שנמצאת מרחק הליכה של 2-3 דקות מהככר המרכזית Stephansplatz

  • 2.

    Giolitti ברומא תת רמה

    מי שהיה שם, 11/08/08 08:25

    כל מדריכי התיירים ממליצים על הגלידריה הותיקה הזאת. הגענו לשם ונדהמנו מהטעם המגעיל של הגלידה. היה לה טעם כה מוזר שלא היתה לנו ברירה אלא לזרוק את הגביע כמו שהוא לפח. סתם מיתוס.

  • 1.

    אין על הגלידריות בארגנטינה!!!! (ל''ת)

    sharon, 10/08/08 20:40