• 7.

    הבורקס יצא מגעיל

    זיווה, 17/07/09 13:16

    עדיף זיווה

  • 6.

    and how about after? (ל''ת)

    Can you freeze them before baking?, 24/07/08 06:38

    • freezing

      hilik gurfinkel, 24/07/08 14:11

      I AM NOT SO MAD ABOUT FREEZING BUT YOU CAN TRY . NOT WITH THE HOME MADE DOUGH AND WITH DOUGH THAT YOU BOUGT FREEZED TO BEGIN WITH

  • 5.

    למה בורקאס נחשב פצצת קלוריות

    יותר ממאפים אחרים?, 23/07/08 15:02

    לפי המתכון כאן זה לא כזה חריג

  • 4.

    כל הכבוד על המתכונים ללא מרגרינה / שומן טראנס

    אסי, 23/07/08 13:21

    נכון שגם בלעדיהם לא מדובר על מזון בריאות, אבל לפחות הוא אינו מזיק כמו מזון עתיר מרגרינה. וניתן לצרוך אותו (במידה).

    • בבצק פילאס יש מרגרינה (ל''ת)

      שי כהן, 23/07/08 14:26

  • 3.

    אינשאללה יחנקו כל ה- 120....שאוכלים בורקסים בישיבות על חשבונו ! (ל''ת)

    אימרו אמן !, 23/07/08 12:59

  • 2.

    אפשר גם למלא בבשר טחון+בצל מטוגן וצנוברים........מדהים............... (ל''ת)

    עדינה, השרון, 23/07/08 12:49

  • 1.

    בורקאס

    שה, 23/07/08 12:37

    זה נראה מה זה מגרה, רק חבל שזה עטיר בקלוריות...........