• 6.

    הי טעם

    נוי, 23/05/09 11:00

    היה מאוד טעם

  • 5.

    הי .טעים

    נוי, 23/05/09 10:55

    העוגות נראות מענינות אבל לא ממש טעימות נראה לי אני יבדוק ואני יראה עם באמת זה טעים כמו שזה נראה בתמונות עם לא אתם פשות משקרים עלינו

  • 4.

    איפה קונים קמח תל אביב???

    אהרוני, 08/04/09 08:35

    פחחחחחחחחחח

  • 3.

    ניתן להחליף את ריבת החלב ב- 150ג' שוקולד מריר אותו ממיסים בשמנת:

    המתכון המקורי של קרין גורן, 07/04/09 23:13

    תכנסו דרך גוגל לאתר של קרין גורן, שם יש את המתכון הזה בוריאציה של השקולד המריר, זה יוצא פשוט מעולה. עוגה מדהימה לפסח, והרבה פחות מסובכת ממה שחושבים.

    • צודקת

      חגית, 08/04/09 23:37

      הכנתי אותה וכולם נהנו

  • 2.

    טעות

    יוסף, 05/07/08 20:25

    צריך להיות כתוב 1 1/4 כוסות סוכר

  • 1.

    איפה יתר החומרים?

    אופה, 04/07/08 18:19

    ריבת חלב? שוקולד לבן?
    כמה?
    תמונה כל כך יפה ומרכיבים אין!

    • צודק המגיב הראשון!!! ברור שהמתכון והתמונה לא שייכים זה לזה

      merlo, 05/07/08 18:32

      לא רק החומרים האלו חסרים... לפי התמונה יש לא רק קרם של שוקולד לבן, יש קרם שוקולד חלב, קרם מריר והתחתית היא בכלל בצק עם שוקולד/קקאו כלשהו..... כדאי לתקן את הטעות.

    • התמונה היא של טריקולד ולא של ג'פונז (ל''ת)

      chef, 31/03/09 22:43