• 8.

    דווקא שזה רירי זה יותר טעים

    שירלי, 21/09/09 19:22

    אינני יודעת מדוע כולם נגד הריר (נשמע לא יפה אבל טעים מאד במכלול של הבישול)

  • 7.

    ניסיתי את מתכון הבמיה בעגבניות

    אייל, 11/07/08 18:15

    מעדן!
    תודה רבה!

  • 6.

    תודה,אוהבת במיה במיוחד של הבדואים בסיני,אנסה (ל''ת)

    את המתכון שלך, 05/07/08 09:39

  • 5.

    אחלה מתכון

    דנה שמתה על במיה, 03/07/08 14:01

    התחלתי לעקוב לא מזמן אחרי הכתבות שלך. מעולות. כל מתכון שהכנתי יצא פצצה. והבמיה...מ ע ו ל ה !!! תודה

  • 4.

    כנסו... כנסו... טיפ חשוב

    עופר, 02/07/08 15:59

    לאחר ניקויי הבמיה - מומלץ לטגן אותה בשמן עמוק ( מאוד טעים גם לאכול אותה ככה, עם מלח!!) שומר על הטעם של הבמיה - ושומר על צורתה בבישול
    אחרי הטיגון ניתן לשמור במקפיא.

    ממולץ!!

    • רגע.......... עוד משהו

      עופר, 06/07/08 00:23

      לא לשכוח לקטום את הקצוות - כי חייבים וגם של יתפצוץ לכם בפנים בטיגון!!
      אל תגידו שלא הזהרתי אתכם!!

  • 3.

    הכי טוב לא לייבש - אם הבמיה קטנה וטרייה

    רועי, 02/07/08 13:53

    פשוט להקפיץ בשמן זית עם קצת שום ולימון - מעדן

    • מממ...נשמע טעים, ותודה גם לטיפ של עופר ( 4) (ל''ת)

      עגבמיה, 03/07/08 23:46

      • עגבמיה :-)) אמא'שלי אלופת הבמיה!! (ל''ת)

        עופר, 06/07/08 00:25

  • 2.

    מתה על במיה, מבשלת במיה. אני לא זקנה ואין לי פתיליה (ל''ת)

    חגית, 02/07/08 13:19

  • 1.

    חולה על במיה.

    אורית, 02/07/08 08:42

    כל הכבוד על הכתבה וגם על המתכון המפתתיע שלא עושה מהבמיה סמרטוט כמוש עושים בדרך כלל.