• 10.

    יווואווו אנשייים די יעם השקריייים מחולת סוכרתתת

    , 13/07/14 20:23

    די כבר !!!!! זה שאין סוכר זה יופי אבל יש קמחחחחח אלוהיים יש קמח ובו יש פחמימות ויש בו סוכר !! אז מה עשינו פה ?!? עדיף כבר לאכול קצת אבל להנות מהדבר האמיתתיייייי

    IP: 46.19.85.161דווח על תגובה זו

  • 9.

    בלי סוכר על אמת ולא תחליפים שיותר מזיקים מסוכר

    ליאת, 04/11/08 20:33

    כשאני רואה מתכונים ללא סוכר אני חושבת באמת ללא סוכר ולא תחליפים מלאכותיים. אני חושבת שבמקום סוכר שמים תרכיז תפוחים או משהו טבעי שדומה לזה...

    אנא שימו יותר לב או שתשנו את כותרת המתכון. ובאמת למה לא להביא מתכונים בריאים עם תחליף סוכר טבעי?!

    ליאת

    IP: 89.139.239.196דווח על תגובה זו

  • 8.

    אולי תתחילו להתייחס כבר ל''בלי שמן''?

    שגיא, 01/11/08 12:17

    בלי סוכר, בלי סוכר, בלי סוכר?
    אפשר לחשוב שהסוכר הוא שורש הרוע של הקולינריה המערבית, בעוד השומן הוא שומר הסף שלו.
    אלא אם יש בעיית אינסולין, אין לכם מה לפחד ממנו כל כך. תתחילו במקום למצוא פתרונות יצירתיים לחבילות החמאה, מיכלי השמנת וכוסות השמן שלכם.

    IP: 87.68.158.170דווח על תגובה זו

    • סוכר לעומת שמן

      שולה, 12/12/13 13:58

      הסוכר גרוע מהשמן הוא גורם לבעיות עם רמות האינסולין מזיק לעור וכן הקמח הלבן. שגורמים בנוסף לבעיות בריאות גם לרעב ומכך לאכילת יתר והשמנה.
      השומן לעומת זאת גורם לשובע, לעור אלסטי ועוד.

      IP: 81.218.127.231 דווח על תגובה זו

  • 7.

    עוגת בננות ללא סוכר

    יעל, 18/07/08 01:08

    הזמנתי מהאתר דפני'ס עוגות בננות ללא סוכר ועוגת ערמונים ללא גלוטן ושתיהן היו פשוט מדהימות. אני ממליצה בחום.
    www.dafnys.co.il

    IP: 77.126.241.94דווח על תגובה זו

  • 6.

    עוגות ללא סוכר

    מיקי, 07/07/08 08:34

    מזה שנים אני אופה ללא סוכר עקב אילוצי בריאות. אך בנוסף לכך יש להתחשב גם במידת שומנים סבירה ולשם כך אני משתמשת בחמאה ''קלה'' שהיא פחותת שומן. דבר נוסף ניתן להכין את כל המגוון של העוגות ואפילו עוגות בחושות הכל עניין של כמויות ויחסים נכונים בין החומרים. מנסיוני (והוא רב שנים) לאחר אירוחים ללא ספור אנשים לא יודעים להצביע על עוגה עם סוכר ובלי סוכר.

    IP: 89.138.2.71דווח על תגובה זו

  • 5.

    כמו סוכר

    עדינה, 04/07/08 14:04

    היכן ניתן לקנות כמו סוכר? האם ניתן להמיר בטיפות סוכרזית ואם כן,מהו המינון? תודה

    IP: 213.151.52.207דווח על תגובה זו

  • 4.

    תודה מקרב לב

    קוראת קבועה, 04/07/08 08:58

    תודה רבה רבה על המתכונים!

    עדיין לא ניסיתי,אך כבר מעיון ראשוני נראה לי שהם יהיו מוצלחים.

    מזה זמן אני מחפשת דברים חדשים לאפייה ללא סוכר, והנה מצאתי.

    IP: 208.191.183.78דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה זה כוס כמו סוכר

    השואל, 04/07/08 08:10

    מה יש בפנים

    IP: 79.179.147.96דווח על תגובה זו

  • 2.

    גם כן מבקשת הסבר לגבי ''כמו סוכר''

    ליאורה, 04/07/08 07:18

    האם לשים למשל שקיות של sweet&low בכמות של 3/4 כוס???

    IP: 77.125.139.9דווח על תגובה זו

  • 1.

    מהו ''כמו סוכר''

    תמיר, 03/07/08 17:14

    לא ברור ממה מורכב ה''כמו סוכר'' ואיך את מודדת אותו ?
    תודה מראש על ההסבר.

    IP: 89.139.95.224דווח על תגובה זו

    • מהו ''כמו סוכר''

      קוראת קבועה, 04/07/08 09:07

      אני משערת שזה תחליף הסוכר הנמכר בשקיות צהובות קטנות.
      בארצות הברית הוא נקרא Splenda
      נתן להשיג אותו גם באריזות גדולות ולא בשקיות אינדיבידואליות.
      נאמר עליו שהוא עשוי מסוכר אך איננו סוכר.
      החשוב ביותר לגבי השמוש בו לאפייה, היא העובדה שבמתכונים ללא סוכר משתמשים בתחליף בדיוק באותה כמות כמו הסוכר.

      IP: 208.191.183.78 דווח על תגובה זו

      • ''כמו סוכר''

        מיקי, 07/07/08 08:26

        מיכל עם כיסוי נייר בצבע כחול ועליו רשום ''כמו סוכר''. גודל המיכל בערך כגודל מיכל סוכר של סוגת.
        ל''כמו סוכר'' יש טעמי לוואי לא טובים ולדעתי אינו מתאים כלל לאפיית עוגות ללא סוכר. לעומת זאת תחליף מעולה וללא טעמי לוואי הינו ה''סוכרלוז'' שלאחרונה אף קיבל אישור האגודה הישראלית לסוכרת.

        IP: 89.138.2.71 דווח על תגובה זו