• 5.

    אם כבר קזחסטן, כיפק למטפחי ה'קולחוזניצה' (ל''ת)

    המלון הכי טעים, 29/06/08 09:09

  • 4.

    אוף ורק פה למלון אין טעם... (ל''ת)

    ניו יורק, 29/06/08 05:12

  • 3.

    שאפו! אבל,כמו שלא עושים קוקטילים מוויסקי,כך מהמלון יש להתענג

    מכל מלוני חכמתי, 28/06/08 18:40

    מבלי לקלקל ארומתו וטעמו במיני שטויות
    ופלצנויות!

  • 2.

    מה עם המלונים המושלמים שמוכרים ביפן ב-100 דולר ליחידה?

    רון הכחול, 28/06/08 16:26

    זה נכון שהיפנים מייבאים אותם מישראל?

    • רון,יש מנהג ביפאן להביא מתנה באריזה מאד מאד מאד יקרה שבתוכה יש מלון

      קישוא, 28/06/08 18:44

      המלון הוא יפאני בן ליפאנית ויפאני,
      טעמו פחות מבינוני כי האקלים היפאני
      מתאים לדייג דולפינים ושליית אצות
      ולא לגידולם של מלוני איכות.

    • כפי שהכתבה מציינת,למלונים באיכות גבוהה אין חיי מדף ארוכים ,אגב המלו

      זוהר, 28/06/08 18:49

      הטובים ביותר מבחינת ארומה וטעם מגודלים במרכז אסיה ובעיקר באוזבקיסטן
      שבה יש המון זנים שונים,אחדים במשקל של עד 15 ק'ג (כמו אבטיח גדול מאד)
      ומי שלא טעם מלוני מרכז אסיה לא טעם
      טעם גן-עדן בחייו(זה קבעו כבר מזמן חכמי סין) היו אפילו נסיונות לאקלם זנים אוזבקים כאן בארץ אך הם לא עלו יפה.

  • 1.

    תודה על הכתבה, המתכונים והמידע. עשיתם לי חשק...

    חיפאית, 28/06/08 15:55

    תודה רבה - על ההוראות לבחירת מילון, על המתכונים, ובכלל על זה שעשיתם לי חשק למילון... מחכים ליום ראשון לקנות :)