• 11.

    עוגת גבינה

    ניר, 05/02/13 18:49

    הכנת עוגת גבינה

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.125.124.39
  • 10.

    עוגת גבינה

    דפנה, 09/07/09 03:08

    הייתי מודה לרות רוסו עבור מידות מדיקות של מרכיבי העוגה.הכמיות צריכות להיות בגרמים.
    תודה

    דווח על תגובה זו

    IP: 74.130.204.51
  • 9.

    למה רוב עוגות הגבינה מכינים בתנור?

    שושנה הסקסית!, 30/05/09 12:50

    אני חושבת שצריך לאוסיף עוגות גבינה שמכינים רק במקרר שזה אומר :שבלי קמח או ביצים. דברים של צריך תנור תוסיפו זה מאוד יתרום
    נ.ב :העוגות ניראות כול כך ניפלה ואני מקווה שהם גם תעימות

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.127.194.123
  • 8.

    למה תמיד אותה שאלה: אפשר פחות שמן?

    אלון, 23/10/08 14:45

    תקראו שוב את הכתבה.
    שומן נותן גוף לעוגה (נמוח וקרמי)
    שומן נותן טעם לעוגה.
    שומן מייצב את העוגה.
    שומן גורם להשמנה.
    מסקנה: מי שלא יכול להנות מעוגה טובה ושמנה כהלכה, שלא יאכל את העוגה הזאת.
    ןלא!... אי אפשר לעשות אותה עם 5% שומן. בשביל זה חפשו מתכון אחר.

    דווח על תגובה זו

    IP: 82.166.74.71
  • 7.

    מישהו הכין עם גבינות פחות שמנות?

    אירית, 20/08/08 14:10

    אם כן
    איזה גבינות, איזה כמות ואיפה משיגים
    תודה
    דרך אגב זה נראה נהדר

    דווח על תגובה זו

    IP: 212.143.81.62
  • 6.

    אני אכין את הגרסה הזו, אבל עם גבינות פחות שמנות (ל''ת)

    רונה, 08/06/08 18:24


    דווח על תגובה זו

    IP: 212.179.254.134
  • 5.

    רותי חוסי , כל כך הרבה שומן : מתי תתני משהו שפוי לשומרי הגזרה? (ל''ת)

    בעד מופחת שומן, 08/06/08 18:22


    דווח על תגובה זו

    IP: 212.179.254.134
  • 4.

    אני שרוף עליך

    אחד, 08/06/08 15:00

    איך אני אוהב את כתבות התחקיר שלך!!

    פשוט תענוג לראות את ההשקעה, הניסיונות והסיפורים, ישר כוח!

    וחג שמח

    דווח על תגובה זו

    IP: 89.138.140.118
  • 3.

    התמונות מלבבות. מי אכל את כל העוגות שנוצרו על הדרך ? (ל''ת)

    נהורה, 08/06/08 09:21


    דווח על תגובה זו

    IP: 212.179.254.233
  • 2.

    עוגת גבינה מושלמת

    אורלי, 07/06/08 18:50

    אפשר לאפות גם בתבנית שאינה קפיצית ואז היא הופכת לכלי הגשה.
    פתרון גם לסכנה של מים של התבנית השניה שעלולים לחדור לתבנית קפיצית [וחוסך בצורך לעטוף בנייר וכו'].

    דווח על תגובה זו

    IP: 84.108.96.166
    • בכלי אחד, לא ניתן לפרוס יפה ולהוציא בשלמות, לכן קפיצית עדיפה (ל''ת)

      אורית, 08/06/08 09:15


      דווח על תגובה זו

      IP: 212.179.254.233
  • 1.

    העיקר, קיבלת החזר הוצאות ממעריב?? (ל''ת)

    ה, 05/06/08 20:23


    דווח על תגובה זו

    IP: 89.138.64.154