• 6.

    מה עם הפתרון הטעים ביותר: לעשות אותם על האש (ל''ת)

    השף, 22/05/08 21:22


    IP: 84.109.70.67דווח על תגובה זו

  • 5.

    איכס, התמונה הזאת אמורה לגרות אותי להיכנס לכתבה?

    איתי, 22/05/08 16:19

    כי באופן סדיסטי זה הצליח... אבל אין מצב שהדבר הזה נכנס לפה שלי...

    IP: 87.69.42.27דווח על תגובה זו

  • 4.

    אופציה לשיפור

    מיקי, 22/05/08 15:52

    בשלב ההרתחה אני מציע להוסיף למים במקום מלח ופלפל כמות קטנה מהרוטב עצמו, וכך יקבלו הכנפיים חלק מהטעם לתוך הבשר עצמו.

    זאת גם השיטה האמריקאית להכנת ספייר ריבס במסעדות רבות. בישול ארוך במים עם שליש מהרוטב, צלייה ולסיום בישול קצר עם שני שליש מהרוטב.

    IP: 85.250.176.174דווח על תגובה זו

  • 3.

    רק עם חמאה ואנא: לא לקלקל עם צ'ילי מתוק!

    א., 22/05/08 14:34

    ורק הבהרה קטנה:
    זה אמנם נקרא Buffalo Wings אבל זה לא ''כנפי הבאפלו''. המתכון הומצא בעיר באפלו שבניו יורק, במסעדה שנקראת Anchor Bar (כן, אכלתי שם - אכן כנפיים מעולות!).

    ואכן Frank Hot Sauce הוא הרוטב המתאים לכנפיים הביתיות!
    כל הכבוד לכותבת :-)

    IP: 192.114.190.219דווח על תגובה זו

  • 2.

    שאלה לרותי - להתחיל את בישול הכנפיים במים קרים? (ל''ת)

    שימרית, 22/05/08 14:14


    IP: 83.130.100.124דווח על תגובה זו

  • 1.

    חמאה במקום מרגרינה, זה הטעים האמיתי. או פשוט רוטב צ'ילי מתוק עם

    גוזל, 22/05/08 14:11

    מבושל עם חמאה ועוד כמה דקות עם הכנפיים.

    זה יוצא מושלם

    IP: 212.143.69.97דווח על תגובה זו

    • אבל זה לא כשר (ל''ת)

      שלמה, 22/05/08 14:15


      IP: 89.0.244.168 דווח על תגובה זו

      • אז מה? (ל''ת)

        ט., 23/05/08 07:34


        IP: 84.109.70.67 דווח על תגובה זו