• 4.

    אפשר להשתמש בגבינת מסקרפונה? (ל''ת)

    batya, 01/06/08 00:08

  • 3.

    תגובות מקנדה, שאלות מארצות-הברית...

    רענן, 18/05/08 04:02

    איזה צחוקים... יש גם ישראלים שגם גרים בישראל וגם קוראים פה?

    • מה? מן הסתם

      ג'ני, 06/07/08 15:03

      והעוגה פארשית, לא נאפתה לי ב160 כ50 דק'.
      ואני קונדיטורית.
      ועשיתי בדיוק עפ'י ההוראות ויש לי בלילה במרכז העוגה. איזה מזל שזה טעים עדיין ואכיל. מאוכזבת.

  • 2.

    מס שאלות

    לאה, 17/05/08 12:34

    שלום מאחר ואני חובבת מושבעת של עוגות גבינה המתכון ניראה מענין מאוד
    הבעיה שלי היא שבאיזור שלנו ניתן להשיג בימשורה רק גבינה לבנה 5% או 9%
    ואולי ליפעמים קוטגשל תנובה
    האם ניתן להכין בבית גבינת שמנת או אפשר להישתמש בגבינות שציינתי ומה המישקל של מיכל שמנת חמוצה בארץ
    ובנוגע לפודינג וניל האם מדובר על אינסטנט או רגיל שצריך לבשל?
    תודה
    לאה

    • לאה שלום

      מיכל, 17/05/08 19:43

      קחי 2 גבינות פלדלפיה (גבינות שמנת) 250 גר' כל אחת וכוס שמנת רגילה
      בתיאבון

    • גבינת שמנת

      צ'לסי, 17/05/08 22:12

      בארה''ב יש גבינה שמנת של פילדלפיה שמיועדת לאפיה
      soft cream cheese / philadelphia
      יכול להיות שאת יכולה להשתמש בה. אני מקנאה בך שאת יכולה למצוא באזור שלך גבינות 5% ו-9% אם את מכירה גבינה דומה (לגבינות הישראליות הללו) בארה''ב אני אשמח אם תכתבי לי את שמן.

      • cheese

        sigal, 17/05/08 22:45

        I use lite sour cream and it works very well.

      • צ'לסי, ארה''ב

        gali, 18/05/08 02:32

        You didn't say where you live. there are a lot Israeli Supermarkets.If you can get Daisy sour cream, it is as good as soft white cheese. I use it for all recepies requiring soft white cheese. goodluck baking

  • 1.

    למה אין תמונה של העוגה גמורה (ל''ת)

    אורי, 17/05/08 04:29