שלום מאחר ואני חובבת מושבעת של עוגות גבינה המתכון ניראה מענין מאוד
הבעיה שלי היא שבאיזור שלנו ניתן להשיג בימשורה רק גבינה לבנה 5% או 9%
ואולי ליפעמים קוטגשל תנובה
האם ניתן להכין בבית גבינת שמנת או אפשר להישתמש בגבינות שציינתי ומה המישקל של מיכל שמנת חמוצה בארץ
ובנוגע לפודינג וניל האם מדובר על אינסטנט או רגיל שצריך לבשל?
תודה
לאה
בארה''ב יש גבינה שמנת של פילדלפיה שמיועדת לאפיה
soft cream cheese / philadelphia
יכול להיות שאת יכולה להשתמש בה. אני מקנאה בך שאת יכולה למצוא באזור שלך גבינות 5% ו-9% אם את מכירה גבינה דומה (לגבינות הישראליות הללו) בארה''ב אני אשמח אם תכתבי לי את שמן.
You didn't say where you live. there are a lot Israeli Supermarkets.If you can get Daisy sour cream, it is as good as soft white cheese. I use it for all recepies requiring soft white cheese. goodluck baking