• 11.

    אחלה מסעדה- מומלצת בחום

    רחובותי, 16/05/08 14:40

    אחלה מסעדה למי שרוצה לאכול בשר טוב בלי כל הפלצנות מסביב.
    בשר יותר טעים מבדוריס קצבים/בלימוזין.
    בתאבון.

  • 10.

    יעל פז מלמד עיטור הגבורה מגיע לך !!!

    אבי, 14/05/08 11:56

    העזת להגיע עד רחובות?? איזה אומץ !
    אולי תעשי טרקים לכרמל? את יודעת יש לנו פה הר שצומחים עליו עצים משונים שקוראים להם אורנים כדאי לך ממש יפה !

  • 9.

    סמולנית תרחמי על החיות כמו שאת מרחמת על הרוצחים

    יהודי, 14/05/08 11:22

    גועל נפש של ארוחה מתאימה לגועל נפש של בנאדם

  • 8.

    ניה הולכת להקיא וכבר חוזרת

    פיכס, 14/05/08 10:18

    בעעעעעעעעעעעעע

  • 7.

    אין על מו ומו

    רחובותית, 14/05/08 07:20

    הסטייק הכי טוב שאכלתי אי פעם. נקודה.

  • 6.

    אתם עושים צחוק?הבשר שם חי לגמרי,פשוט דוחה (ל''ת)

    בעע, 13/05/08 22:30

    • יותר חי - יותר בריא. עובדה (ל''ת)

      רועי, 14/05/08 11:54

    • נכון. כך עושים בשר טוב.

      דני, 15/05/08 22:26

      אם הבשר מוגש שם דרך קבע כפי שמופיע בתצלום, אז מגיע להם צל''ש.

  • 5.

    למי שעוד לא הפנים, בשר לא צומח על העצים

    ד, 13/05/08 21:26

    בשר בא מגוף של חיה שנרצחה בצורה הכי אכזרית שניתן להעלות על הדעת, וכדאי לזכור זאת עם כל ביס.

    • יודע, מפנים, ועדיין- מאד טעים לי (ל''ת)

      עודד, 14/05/08 09:49

  • 4.

    רוצה ביס (ל''ת)

    דם טבורי, 13/05/08 19:34

  • 3.

    מו ומו אחת המסעדות הטובות בארץ

    דורון, 13/05/08 16:29

    ויסלח לי היוזר 3, שכנראה אנטרקוט בשבילו זה משהו שקוצצים דק ושמים בטורטיה.

    בנוגע לריחוק מתל אביב- רחובות נמצאת במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב. זה פחות מהמרחק בין שכונות מסוימות בתל אביב, ובין תל אביב לגבעתיים (מוזיקה דרמטית, ומבטי אימה על פרצופם של עלמה זק וטל פרידמן).
    רוב ישראל נמצאת מחוץ לתל אביב. רחמנא לצלן, זו אפילו לא בירתנו המדינית או התרבותית. די ליחס לה חשיבות כזו.

  • 2.

    יעל פז-מלמד מחוץ לת''א - כתבת תחקיר

    קוקו, 13/05/08 16:02

    ממש עיתונאית חוקרת אמיצה גב' פז-מלמד שלכם הא מעריב? ממש יצאה מת''א, התגברה על הפקקים והסתכנה בלפגוש אנשים 'אחרים' מכפי שהיא רגילה בת''א שלה. יישר כוח.
    אכלה חזיר ברחובות, שתתה יין שהביאה מהבית ואת כל זה עשתה ברחובות !!!
    יישר כוח.
    קוראים יקרים תתכוננו - בשבוע יעל וחבריה האמיצים אוכלים תירס חם ב... כן, כן - חולון!!!

    בא לי להקיא מאנשים כאלה. פשוט להקיא.
    לפעמים אני תוהה האם שוב לצאת למילואים הבאים בעזה ולסכן את עצמי בשביל חארות מהסוג הזה.
    כן אצא, למען התושבים באזור שם, אבל הפז-מלמדים האלה גורמים לי לבחילה וכעס. הרבה כעס.

    • 2- קוקו -אין עליך , אתה ,מה זה צודק - חבל על הזמן ! (ל''ת)

      מוקו, 13/05/08 21:48

  • 1.

    הסטיק שבתמונה זה פוטושופ

    י, 13/05/08 15:11

    לא יתכן שהסטיק כלכך צרוב מבחוץ ונע לגמרי מבפנים.

    • מסעדה פלצנית מחירים בשמים,לא אבא שמה (ל''ת)

      horsradish, 13/05/08 15:45

    • למה ללכלך

      טבח, 13/05/08 20:38

      גריל מן שמעשים שהריצפה עקומה

      • ''מעשים'' ???מה זה ???, אולי ''מאשים'' ??

        טבחית, 14/05/08 16:15

        אולי תלמד לכתוב עברית לפני שאתה מטקבק ??

    • בשר שיוצא בטמפ' 4 מעלות ומפחות ומונח על מחבת רותחת, יתן תוצאה כזו (ל''ת)

      השף השבדי, 14/05/08 06:31

    • נא (ל''ת)

      נא, 14/05/08 06:44

    • אתה טועה

      דני, 15/05/08 22:29

      כל מה שצריך, זו מחבת עבה יבשה (ללא שמן), שמחממים כמה דקות על אש גבוהה ואז מניחים עליה את הסטייק.