• 10.

    ניסיתי - יצא מזעזע והלך לפח

    ענבר, 16/05/08 16:12

    הבצק יותר מדי רך ואי אפשר היה לעבוד איתו. לשים כפית - זה כמובן יותר מדי והכול ברח וזלג ונזל ובקיצור בסוף הלך לפח. חבל על החומרים.

  • 9.

    סמבוסק גבינה

    zohar, 10/05/08 21:00

    דילישס חבל על הזמן אחלה בורקס סוף סוף בטעם ארץ ישראל tytytyty

  • 8.

    אפשר להקפיא ולחמם לפני הגשה?

    מתעניינת, 10/05/08 21:00

    האם אפשר להכין את הבורקסים, ולהקפיא, ואז לחמם רק לפני הגשה? וכמה זמו יכול להיות במקפיא?

    • yes you cab. In a plastic bag up to 6 months... (ל''ת)

      yafa, 10/05/08 23:35

  • 7.

    האקס שלי היה מביא מאמו סמבוסק ממולא בחומוס

    זכרונות מהעבר, 10/05/08 16:59

    הסמבוסק היו קטנים קטנים כמו הXX שלו.

    • זה לא ה- XX הקטנים שלו

      זכרוני, 10/05/08 18:39

      זה ה- YYY הגדול שלך.

    • למה הוא זרק אותך? (ל''ת)

      הסקרן, 10/05/08 19:04

  • 6.

    אני עושה סמבוסק עם גבינה צפתית אמיתית

    שולמית שמיר, 10/05/08 11:42

    וזה נהדר
    גבינה של צפת יבשה ומלוחה מוסיפים רק ביצה ומעט פלפל לבו
    נהדר

    דור רביעי שאוכל ונהנה

    • אפשרי . אם כבר , אז ריקוטה - המתאימה ביותר.... (ל''ת)

      אורדה, 10/05/08 15:56

  • 5.

    אפשר עם בצק מלוואח? (ל''ת)

    איציק, 09/05/08 20:41

    • אפשר כל סוג של בצק עלים .... (ל''ת)

      פאף, 10/05/08 08:06

      • עדיף עם בצק שיש בתוכו פחות שומן

        דבי, 30/08/08 20:33

        אולי בצק פילו?...

  • 4.

    ענק , שווה לנסות ...אין על אוטמזגין . (ל''ת)

    מומלץ, 09/05/08 14:57

  • 3.

    תנו מתכון לסמבוסק ממולא צ'יפס (ל''ת)

    ציקי לוף, 09/05/08 13:37

    • תגובה לציקי לוף

      גם יפה וגם אופה, 10/05/08 18:17

      אני מכירה אחד עם0כדורי פלאפל...

  • 2.

    אם זה לא דומה לצלעות טלה....

    ניר, 09/05/08 13:32

    לא אוכל.

  • 1.

    לא קוראים אותה בורקס? (ל''ת)

    נראה טוב, 09/05/08 13:00

    • ל-1. בצק של בורקס זה בצק עלים.

      פורטונה, 09/05/08 13:42

      סמבוסק זה משהו אחר.

      • לפורטונה

        גם יפה וגם אופה, 10/05/08 18:15

        בורקס ניתן לעשות גם מבצק פריך - נא לא להכליל על העלים...

    • זה בורקס. אצלנו, סמבוסק מטגנים עם מילוי של תמרים או חומוס. (ל''ת)

      סמבוסק עאלק, 09/05/08 13:42