ניסיתי - יצא מזעזע והלך לפח
ענבר, 16/05/08 16:12
סמבוסק גבינה
zohar, 10/05/08 21:00
אפשר להקפיא ולחמם לפני הגשה?
מתעניינת, 10/05/08 21:00
yes you cab. In a plastic bag up to 6 months... (ל''ת)
yafa, 10/05/08 23:35
האקס שלי היה מביא מאמו סמבוסק ממולא בחומוס
זכרונות מהעבר, 10/05/08 16:59
זה לא ה- XX הקטנים שלו
זכרוני, 10/05/08 18:39
למה הוא זרק אותך? (ל''ת)
הסקרן, 10/05/08 19:04
אני עושה סמבוסק עם גבינה צפתית אמיתית
שולמית שמיר, 10/05/08 11:42
אפשרי . אם כבר , אז ריקוטה - המתאימה ביותר.... (ל''ת)
אורדה, 10/05/08 15:56
אפשר עם בצק מלוואח? (ל''ת)
איציק, 09/05/08 20:41
אפשר כל סוג של בצק עלים .... (ל''ת)
פאף, 10/05/08 08:06
עדיף עם בצק שיש בתוכו פחות שומן
דבי, 30/08/08 20:33
ענק , שווה לנסות ...אין על אוטמזגין . (ל''ת)
מומלץ, 09/05/08 14:57
תנו מתכון לסמבוסק ממולא צ'יפס (ל''ת)
ציקי לוף, 09/05/08 13:37
תגובה לציקי לוף
גם יפה וגם אופה, 10/05/08 18:17
אם זה לא דומה לצלעות טלה....
ניר, 09/05/08 13:32
לא קוראים אותה בורקס? (ל''ת)
נראה טוב, 09/05/08 13:00
ל-1. בצק של בורקס זה בצק עלים.
פורטונה, 09/05/08 13:42
לפורטונה
גם יפה וגם אופה, 10/05/08 18:15
זה בורקס. אצלנו, סמבוסק מטגנים עם מילוי של תמרים או חומוס. (ל''ת)
סמבוסק עאלק, 09/05/08 13:42