• 12.

    תודה על המתכון ושאפו על האתר המחודש. (ל''ת)

    יפה מהקודם, 22/05/08 15:28

  • 11.

    TMI

    Hamptonian, 06/05/08 16:30

    Too Much Info. I greatly appreciate both culinary personas, but too many words and too little passion, in this article.
    Waiting for the next cooperation...

  • 10.

    מה אתם כל כך מתלהבים מלבשל לאסד?

    לא פוליטי בכלל, 05/05/08 09:37

    הבנאדם מושחת וטרוריסט. "בשר מהגולן, סומאק, צנוברים"... מגעיל לגמרי הליקוק שלכם

  • 9.

    גם הפיתות של ג'ינה כאלה רק יותר עבות (ל''ת)

    עידית, 04/05/08 14:04

  • 8.

    הקבב הכי טוב במדינה - איטליז שירי באר שבע! (ל''ת)

    ר. מולכו, 04/05/08 13:44

  • 7.

    הפיתות ברחוב 60 ביפו

    אורן, 04/05/08 12:50

    איפה זה רחוב 60?

  • 6.

    מה זה אומר בשר "פלדה"? (ל''ת)

    מאור, 04/05/08 12:50

    • פלדה הוא נתח שבא מאזור הבטן של הפרה

      קובי, 06/05/08 21:35

      נתח בשר זול ושמן למדי (טוב לטחינה - קבב וקציצות).
      הארגנטינאים משתמשים בפלדה ליצירת מנה בשם ''מטמברה'' (רולים של פלדה עם ירקות).

  • 5.

    מה זה אומר בשר "פלדה"? (ל''ת)

    מאור, 04/05/08 12:49

  • 4.

    פיתות טריות מיפו?

    אביב, 04/05/08 12:37

    מה זה הפלוץ הזה? בשוק מחנה יהודה בירושלים יש מאפיות של פיתות מצויינות. חסר?

  • 3.

    ענין של טעם. הקבב יוצא דחוס ולא אורירי. לא לטעמי (ל''ת)

    חסיד הבלקני, 04/05/08 12:36

  • 2.

    חומר נהדר!

    קובי, 04/05/08 11:58

    הקבב העיראקי יונח לאחר כבוד על המנגל ביום העצמאות.

    תודה שרי!

    • המיטיטאי הרומני עולה עשרת מונים על קאבאב עיראקי.

      מוסא קאראף, 04/05/08 12:50

      אפילו רן כהן ושכנתי לשעבר הפנינה יסכימו איתי. גם יוסי אלפי השכן של האברמוביצים יודה.

    • את הבצל לתוספת לחתוך לרצועות,

      סדאם, 04/05/08 12:58

      להמליח ולהשאיר כ 20 דקות להוצאת הנוזלים, אח"כ לסחוט ולטבל בסומק. זה + עמבה עם הקבב העיראקי ורצוי מלופף בלחם כורדי דק שהורטב מראש , יעשה לכם את יום העצמאות לחגיגה. ד"א מי שרוצה לאכול קבב עיראקי טוב,שילך למסעדה של אילן העיראקי בטבריה,לזו שבשיכון ג ולא במרכז העיר.

  • 1.

    כן שף !!!!! (ל''ת)

    רונן, 04/05/08 11:28