• 10.

    גם אחרי פסח חזרנו למתכון

    ענת וגיל, 29/04/08 11:21

    עשינו את המתכון של ה"בורקס" ביום שהתפרסם בסגנון. יצא כל כך טעים שרצינו היום להכין שוב. חיפשנו וחיפשנו ולא מצאנו באתר שלכם. רק חיפוש אינטנסיבי בגוגל העלה את זה. מה קורה? בכל אופן זה מאכל ליגה!!! נקנה הרבה מצות לפני שיגמרו.

  • 9.

    יצא מעדן. רוצו לנסות

    גלית, 17/04/08 11:20

    חיסלנו כבר את הבורקס. היום נכין עוד. עשינו ניסיון כדי לבדוק את זה לפני שהאורחים יגיעו. מזל. עכשיו ברור שצריך כמות כפולה. יחי היוונים

  • 8.

    חיליק, תענוג של כתיבה, ממש אפשר להריח (ל''ת)

    את סבתא., 17/04/08 06:37

  • 7.

    מתכונים של פעם

    הסבא, 16/04/08 17:12

    אתא גדול בבישול ו גם גדול בכתיבה

  • 6.

    Fine memories

    Lily, 16/04/08 13:40

    as a daughter of a Salonikai, I remember and miss the foods and flavours. Thanks for the receipe, especially for the prasa. I am gpoing to bring it and the bokeraks to my ashkenzi seder this timw.

  • 5.

    תוספת למתכון הפראסה

    שמעון א, 16/04/08 13:31

    לתערובת מוסיפים חתי ק"ג בשר בקר טחון - כמנהג העדה הטורקית.
    בתאבון

    • אצל הטורקים לא טוחנים את הפרסה בשום פנים ואופן. (ל''ת)

      טורקי קטן, 16/04/08 22:08

  • 4.

    כל הכבוד לנכד

    גם סבתא, 16/04/08 13:31

    לא משנה מה המרשמים אבל החזרה
    לשורשים והנחת שנגרמה לסבתא אין להם מחיר. כן ירבו בנים ונכדים כאלה

  • 3.

    גם אני ממוצא יווני, לא ידעתי שבורקס מצה זה משם...

    געגועי לסטיפאדו, 16/04/08 13:01

    אין כמו המטבח היווני. ואגב, קציצות פרסה (כרישה) - מטעם אמיתי.

    • זה מאכל ספרדי-אני טורקייה וגם אצלנו

      יאמיי., 16/04/08 15:43

      אוכלים את זה. אני גם מתה על הקציצות פראסה.

  • 2.

    מצוין!בורקס כשר לפסח!

    לונה, 16/04/08 12:29

    פיתרון לצימחונים. תודה לחיליק

  • 1.

    מעורר תיאבון

    גלית, 16/04/08 11:39

    תמיד האוכל לפסח נראה לי מבאס. רצה לנסות את המתכונים האלה - נראה מבטיח. דיווח על תוצאות יהיה מחר