מישלן, 23/03/08 08:37
רונן, 23/03/08 08:17
ביזיון...הכל ביזיון ולא מדובר במסעדה
דון אלפונסו, 23/03/08 00:52
איתן, 22/03/08 16:28
ענת, 22/03/08 15:44
אילן, 22/03/08 15:19
באטמן, 21/03/08 20:05
כששמעתי שערן זינו נכנס לנעלי השף של ברקרולה
אחת שמבינה, 21/03/08 18:25
ירחמיאל, 21/03/08 15:38
אסתי, 21/03/08 15:12
בסיבוב קודם בברקורלה, לפני מספר שנים
דן, 21/03/08 15:05
אל תהיה כעוס. בעתיד גם אתה תאכל לא כשר
אמיר, 22/03/08 11:20
חי צומח, 22/03/08 20:18
המסעדות בימינו מגישות חארטה עשויה
ציקי לוף, 21/03/08 13:57
שאלה לשגיא כהן:אם לא נהנת, למה השארת 50 שקל טיפ ???
מבקר מבקרים, 21/03/08 11:54
טיפ היא מתנה בשל שירות טוב והנאה
זיגמונד, 21/03/08 18:24
הבעיה היא שהטיפ לא באמת הולך למלצרים
אורי, 22/03/08 19:29
אוהד, 23/03/08 00:22
הוא השאיר טיפ כי לא הוא משלם על זה
בן בן, 21/03/08 18:40
חברה שלי מלצרית ואני מבין עכשיו מה היא עוברת
שגיא כהן אפס, 23/03/08 04:47
אולי לא הבנת את הקונספט- מלצרות זו עבודה.
ענבל, 31/03/08 15:34
יוסיפון, 21/03/08 11:43
דני גליל, 21/03/08 11:34
אושי אלעד וכולם, 22/03/08 10:40
הרב אלנקווה, 22/03/08 10:29
אנחנו היינו והיה פשוט גרוע!!!! יצאנו גוועים מרעב
ממש לא מומלץ!, 21/03/08 11:11
מרוב ''קונספט-wannabe'' אין טעם
אדמת הזועמת, 21/03/08 10:39
רפי, 21/03/08 10:39
אני מאחרוני אוהדיו של שגיא, אבל מזמן לא נהניתי מכתבה כל כך מצחיקה.
שי, 21/03/08 10:16