היתה לו גומחה קטנה שבה היה מוכר רבע לחם לבן חם מהתנור , הוא היה מוציא את החלק הפנימי של רבע הלחם בפנים היה מורח פילפל צ'ומה, מעל זה טונה, תפוח אדמה, ביצה,פלחים של פלפל ירוקפלחי לימון כבוש חריף שהוא היה עושה בעצמו , 3 זיתים שחורים ומחזיר את החלק הפנימי של הלחם ועוטף בנייר עיתון-מעדן שחבל על הזמן !
אני מגבעתיים.
עבדתי תקופה קצרה באשדוד בצמוד לקיוסק שלו.
מאז התאהבתי בסנדויץ' הטוניסאי.
עד היום לא מצאתי מישהו ברמה שלו.
הוא אייקון קולינרי כמו עובד מהסביח בגבעתיים.