• 5.

    הכנו את הכבושות. מ ע ו ל ה!!!

    ההרפתקנים, 01/03/08 17:25

    שתי בשורות טובות
    1. המחיר ירד קצת, בשישי עלה 85 לקילו
    2. עשינו בדיוק על פי ההוראות את הברבוניות הכבושות והפתענו גם את עצמנו. הצלחנו. היה ענק.
    תודה רבה מכל משפחת רוזן

  • 4.

    שאלה -

    מיכל, 27/02/08 17:17

    איך אפשר לאכול את הברבוניות שלמות? הן לא מלאות עצמות?
    אני רואה שמטגנים את הדגים הקטנים בשלמותם.. (אחרי ניקוי האיברים הפנימיים כמובן)
    אפשר בבקשה הסבר?

    • תשובה למיכל

      חיליק גורפינקל, 28/02/08 07:08

      מיכל היקרה.
      כמו ברוב הדגים העצמות בברבוניות בסף הכל האדרה באמצע. אוכלים ת מה שצמוד עליה וממנה נזהרים קצת. אפשר בסכין ומזלג וברבוניות ממש קטמות אפשר לאכול קומפלט כולל האדרה ואפילו הראש וזה בסדר גמור.
      חיליק

  • 3.

    ברבוניות?איכס!!!!!!!! (ל''ת)

    ברברוסה, 27/02/08 16:17

  • 2.

    דגים ועוד דגים

    רינה, 27/02/08 16:14

    תודה חיליק - גם קיבלתי מתכונים וגם

    השכלתי בקשר לברבוניות.- מברוק!!

    רינה

  • 1.

    אם ימשיך הדייג הפרוע

    1234, 27/02/08 14:07

    לא ישארו ברבוניות בכלל ותוכל להתנחם רק בוויסקי.

    לא שזו חלופה רעה אבל חייבים לעצור את הדייג לתקופה של כמב שנים על מנת לאפשר לים להתאושש.

    אחרת הוא פשוט ימשיך להפוך למדבר מכוסה מים.

    ומי שלא יכול בלי דגים שיאכל דגי בריכה.